Generalități

Aici poți găsi răspunsuri la întrebări de bază, cum ar fi „Ce este MyMazda” sau „Ar trebui să folosesc un telefon sau o tabletă” și poți citi despre caracteristicile și beneficiile aplicației. De asemenea, poți găsi informații de contact pentru serviciul de relații cu clienții și poți afla diferența dintre un cod de validare și unul de autorizare sau atunci când datele vehiculului sunt actualizate în aplicație.

CE ESTE MY­MA­Z­DA?

MyMazda este o aplicație care îți oferă informații despre vehiculul tău, cum ar fi istoricul și manualele de service ale acestuia, și te poate ajuta să găsești un Partener Mazda sau să obții informații noi despre rechemări în service. De asemenea, poți contacta asistența rutieră utilizând aplicația. Dacă ai un vehicul conectat, poți accesa numeroase alte caracteristici, cum ar fi telecomanda, localizatorul de vehicule și poți trimite o destinație la mașină.

 

CARE SUNT AVAN­TA­JE­LE APLI­CA­ȚIEI MY­MA­Z­DA?

Aplicația MyMazda conține documente, cum ar fi Carnetul de service digital (DSR), care te anunță când este necesară întreținerea și te informează despre consumabilele pe care ar fi indicat să le înlocuiești. Poți accesa rapid garanțiile și contractele actuale sau poți explora manualul de utilizare digital sub forma unor tutoriale ușor de urmat. Poți chiar și să soliciți asistență rutieră.

Cum contactez Mazda dacă am întrebări?

Dacă ai întrebări la care nu găsești un răspuns în secțiunea noastră de ajutor, poți contacta partenerul tău preferat Mazda sau poți contacta echipa noastră care deservește clienții la romania@mazda.at.

Pot folosi mai multe dispozitive pentru același cont?

Nu, nu simultan. Din motive de securitate, aplicația va deconecta automat alte dispozitive atunci când unul nou se conectează.

Pot folosi aplicația pe o tabletă, în loc de un smartphone?

Da, dar este posibil ca unele funcții să nu funcționeze corect, deoarece tabletele nu sunt pe deplin acceptate.

ALTE SECȚIUNI CU ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a te asigura că nicio întrebare nu rămâne fără răspuns, descoperă soluțiile la cele mai frecvente întrebări din celelalte categorii.