NAVIGAȚIE

AJUNGI LA DES­TI­NA­ȚIE CU ÎN­CRE­DE­RE

Știind că Mazda te poate duce la destinație cu o poziționare îmbunătățită a locației, călătoria ta devine mai sigură și mai plăcută. Ajungi la destinație fără efort cu ecranul mare, spectaculos. Cu un afișaj larg de 8,8”, vezi traseele spre destinație în mod clar și ușor.

SENZOR GIROSCOP 3D

Senzorul giroscop 3D ajută la poziționarea foarte precisă a locației chiar și în intersecții aglomerate sau pe benzile de legătură ale autostrăzilor.

AFIȘAJE ÎN VEHICUL

Poți modifica setările de luminozitate și contrast ale afișajului central sau ale sistemului Head Up Display color disponibil, care proiectează informații pe parbriz.

ECRAN DIVIZAT

Nu mai este nevoie să comuți între ecranele de muzică și navigație. Consultă informațiile despre hărți și muzică în același timp cu caracteristica ecran divizat.

ACTUALIZĂRI HARTĂ

Poți actualiza datele hărții de pe cardul SD de navigație la cea mai recentă versiune cu instrumentul de actualizare a hărții.

*După termenul de actualizare gratuită a hărții, sunt disponibile actualizări ale hărții contra cost.

SELECTEAZĂ MAI JOS MODELUL TĂU

CONECTEAZĂ-ȚI PROPRIA MAZDA

Selectează sistemul
Mazda Connect
Sistemul de navigare Mazda TomTom
Sistem de navigare multi-display

GĂ­SEȘTI IN­FOR­MA­ȚII DE­TA­LI­A­TE DES­PRE TOA­TE FUNC­ȚIO­NA­LI­TĂ­ȚI­LE

În zona de descărcare, poți găsi informații detaliate și instrucțiuni pas cu pas pentru sistemul tău de navigație Mazda.

CĂUTARE GRATUITĂ CUVINTE

Această funcție afișează o listă de destinații prin introducerea unei combinații între numele clădirii și numele zonei sau prin simpla introducere a unei părți a numelui. Poți seta destinația mai ușor și mai rapid.

CĂUTARE ADRESĂ ȘI CLĂDIRE DIN APROPIERE

Poți seta destinația dintr-o adresă, clădiri din apropiere etc.

CĂUTARE FAVORITE

Poți căuta în locurile tale preferate înregistrate (până la 50 de locuri) și poți seta rapid destinația.

INFORMAȚII

DEPUNEM TOATE EFORTURILE PENTRU A-ȚI FURNIZA INFORMAȚII

Vei fi la curent cu privire la starea vehiculului. Rapoartele privind diagnosticul auto și starea vehiculului sunt întotdeauna accesibile.

IN­FOR­MA­ȚII PEN­TRU A TE AJU­TA SĂ MO­NI­TO­RI­ZEZI PUL­SUL MA­ȘI­NII TALE

Beneficiezi de acces rapid la eficiența consumului de combustibil, la informațiile despre întreținere și la manualul de utilizare pe ecran. Înțelegi ușor care este starea mașinii, datele relevante despre vehicul fiind disponibile imediat.

MONITORIZARE STARE VEHICUL

Ești anunțat atunci când vehiculul necesită întreținere, inclusiv de schimbarea uleiului.

MANUAL DE UTILIZARE

Aproximativ 200 de lumini de avertizare sau notificări pentru mașina ta sunt conectate la manualul de utilizare afișat pe ecran. Află în mod convenabil mai multe despre aceste avertismente direct pe ecran.

MONITORIZARE CONSUM DE COMBUSTIBIL

Vezi modul în care stilul tău de condus sau călătoriile recente afectează eficiența consumului de combustibil al vehiculului. Pentru regiunile în care caracteristica este disponibilă, a se vedea, de asemenea, detaliile de performanță privind i-stop sau regenerarea energetică a i-ELOOP.

MAI MULTE CARACTERISTICI ȘI SERVICII

SE­TĂRI VO­LUM ȘI SU­NET

Ajustează setările de sunet conform preferințelor tale. Dacă mașina este echipată cu sistemul de sunet Bose® disponibil, setările AUDIOPILOT™ și Centerpoint® pot fi pornite sau oprite.*

COM­PA­TI­BI­LI­TA­TE

Verifică aici pentru a vedea dacă dispozitivul mobil este compatibil.

ZONĂ DE DESCĂRCARE

AFLĂ MAI MUL­TE

Mai ai întrebări? Găsești mai multe subiecte și răspunsuri în secțiunile Setări și asistență și Întrebări frecvente.

ÎN­TRE­BĂRI FREC­VEN­TE

Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor pentru depanare? Consultă mai întâi această pagină pentru a afla răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.