PROIECTĂM PENTRU VIITOR

DIN PASIUNE PENTRU CONDUS

UR­MĂTOAREA GEN­ERAȚIE DE DESIGN

Designerii noștri creează mașini prototip pentru un scop real, nu doar pentru spectacol. Folosind filosofia și valorile Designului KODO - Sufletul Mișcării, dezvoltăm idei care transmit suflet și personalitate. Cu sentimentul lor de vitalitate și aspectul elegant și rafinat, mașinile noastre prototip dezvăluie următoarea generație de design, care se regăsește în mașinile Mazda pe care le vei conduce, care vor atrage cu siguranță privirile și vor accelera bătăile inimii.

VEZI CUM PRINDE FORMĂ VIITORUL

La Salonul auto de la Tokyo, în 2017, Mazda a prezentat două mașini prototip care au dezvăluit ideile noastre pentru noua generație de design cu Mazda VISION COUPE și viitorul hatchback-ului compact cu Mazda KAI CONCEPT. Șeful nostru de design la nivel internațional, Ikuo Maeda, explică în acest videoclip ceea ce încearcă să realizeze designerii noștri.

CUM A EVOLU­AT GÂN­DIREA NOASTRĂ PRIVIND DESIGNUL

Filosofia de design KODO - Sufletul Mișcării a început în 2010. Pentru noi, o mașină este mai mult decât metalul care te transportă dintr-un loc în altul; ar trebui să aibă o vitalitate care să o aducă în viață și să formeze o legătură puternică cu oamenii care o folosesc. Designerii noștri au încercat să capteze această calitate evazivă, folosind Designul KODO la mașinile prototip, inclusiv Koeru, Hazumi, MX-5 Speedster și MX-5 Spyder.

koeru

Cu forma sa aerodinamică remarcabilă, cabina joasă și proporțiile largi, SUV-ul crossover Mazda Koeru transmite o senzație puternică de viteză și o prezență formidabilă. Forma optimizează fluxul de aer pentru a spori stabilitatea, în special la viteze mai mari, pentru o experiență fascinantă a călătoriei.

EXPLOREAZĂ

hazumi

Limbajul nostru de Design KODO se poate adapta fără sfârșit pentru a crea mașini atractive de orice dimensiune. Mazda Hazumi este o mașină prototip subcompactă, inspirată de ideea unui animal mic, dar viguros. În ciuda dimensiunilor mici, Mazda a refuzat să facă compromisuri, iar Hazumi este complet echipată cu tehnologia Skyactiv avansată.

explorează

mx-5 speedster/spyder

Filosofia noastră lejeră privind plăcerea la volan a evoluat la un nivel nou cu prototipurile MX-5 Speedster și MX-5 Spyder. Inspirat de modelele vintage clasice, Spyder dispune de o capotă „bikini”, o mască de admisie a aerului și jante speciale de 17". Speedster simplifică roadsterul la elementele absolut esențiale pentru o călătorie senzațională în aer liber.

explorează
MĂIESTRIE

PUTEREA ATINGERII UMANE

Pentru a-ți trezi emoții atunci când vezi și conduci o Mazda, insistăm să aducem la viață mașinile folosind abilitatea mâinii umane și puterea atingerii umane. Acest devotament față de calitatea elementelor realizate manual te ajută să simți bucuria de a conduce și de a forma o legătură puternică cu o Mazda.

EXPLOREAZĂ MĂIESTRIA NOASTRĂ