KODO - SUFLETUL MIȘCĂRII

REALIZAT MANUAL, NĂSCUT CU SUFLET

MÂINI CARE TRANS­FORMĂ LUTUL ÎN EMOȚIE

Nimic nu poate înlocui abilitatea mâinii umane și puterea atingerii umane atunci când proiectăm o Mazda. Designul KODO - Sufletul Mișcării este filosofia noastră de a da viață și personalitate mașinilor noastre. Artizanii modelatori își explorează ideile prin modelarea lutului, folosindu-și talentul și emoțiile pentru a da formă și pentru a transpune ideile în machete la scară naturală, ale căror suflet și formă accelerează bătăile inimii.

MĂIESTRIE

Artizanii noștri Takumi pot șlefui metalul până la a 20-a parte din grosimea firului de păr uman, este o precizie și o abilitate vitală pentru a aduce la viață designul KODO - Sufletul Mișcării din imaginația designerilor noștri și pentru a transpune machetele de lut superbe pe linia de producție. O numim arta fabricației Mazda.

MAES­TRU AL VOPSELEI

ATINGEREA UMANĂ

Folosim culoarea pentru a aduce la viață frumusețea designului KODO. Abordarea exclusivă Mazda TAKUMINURI reprezintă o tehnologie avansată de vopsire, cu ajutorul căreia creăm culori cu profunzime și luciu bogate, care accentuează fiecare curbă și linie senzuală.

CULORI PLINE DE EMOȚIE

Maeștrii vopsitori folosesc pistoalele cu pulverizator și mișcări meticuloase ale mâinilor pentru a adăuga strat după strat, ca niște adevărați artiști. Ei cooperează cu designerii de culori în căutarea nuanței ideale și creează frumusețea care vrăjește inimi 

satisfacția condusului

design centrat pe om

Folosim tehnici avansate pentru a studia cum reacționează oamenii la volan. Formăm echipe de ingineri și designeri pentru a concepe habitacluri și interioare centrate pe om. Atunci când condusul este firesc și lipsit de stres, șoferul simte că deține controlul total și experimentează plăcerea supremă a condusului.

DESIGN INOVATIV, RECUNOSCUT LA NIVEL GLOBAL

MAȘINI PREMIATE

Cu peste 350 premii pentru design și inovație, de la Red Dot Design la Mașina anului What Car? , valoarea filozofiei de design Mazda a primit recunoașterea meritată pentru că oferă o combinație fără egal de frumusețe, eficiență și performanță a condusului.

FRUMUSEȚEA ȘI ENERGIA CREATE MANUAL

Aruncă o privire la modelul Mazda CX-5, creat de artizani și Designul KODO, pentru a induce senzația impuls puternic, agilitate și viteză pură, aduse la viață de vopseaua Roșu Soul Crystal.

AFLĂ MAI MULTE