CE NE MOTIVEAZĂ

POVESTIRI MAZDA

EXPLOREAZĂ CONȚINUTUL AICI

OA­ME­NII, SPIRI­TUL, MA­ȘI­NI­LE

Mazda este întotdeauna mai mult decât o mașină. Este un portal pentru a descoperi noi lumi, fie că este vorba de bogata noastră moștenire japoneză, de o experiență personală care oferă inspirație sau de o călătorie pe care nu vrei să o închei niciodată. Aruncă o privire asupra unei game largi de subiecte din revista noastră online.

DETALIILE FAC PERFECȚIUNEA

La Mazda, perfecțiunea are o notă umană. Artizanii noștri Takumi creează și perfecționează obiectele manual până când fiecare detaliu este perfect. Pentru a aduce la viață această idee de măiestrie, ne-am apropiat - foarte aproape. De la machete din lut la lucrări de vopsire, o colaborare cu Macrofying face zoom pe micile lucruri care fac mașinile noastre atât de speciale. Descoperiți Mazda așa cum nu ați mai văzut-o niciodată: la microscop.

 

ZOOM IN
MOTORUL ROTATIV REIMAGINAT

Inovator, cu funcționare lină, provocator - posibilitățile și limitele motorului rotativ au fascinat întotdeauna industria auto. Ce marcă mai potrivită pentru a le transforma într-un succes decât Mazda?

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
#MAZDADISCOVERS

Seria noastră #MazdaDiscovers de pe YouTube explorează unii dintre cei mai unici artizani din Europa, care combină tehnicile tradiționale cu o întorsătură modernă pentru a crea obiecte, artă și experiențe culinare incredibile. La fel ca Mazda - meșteșugul calificat este în ADN-ul nostru.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
INSECTE

Umilul ac de cusut, folosit inițial de samuraii care se îndreptau spre luptă, este acum sinonim cu orașul modern Hiroshima și are o poveste de origine pe măsură.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
MAESTRU AL METALULUI

Yutaka Kawano este un maestru Takumi, un meșter care știe să creeze artă prin intermediul formei. Expert în manipularea metalului, munca sa este simbolică pentru abilitățile de design și de artizanat care pot fi văzute pe toate vehiculele Mazda care ies de pe linia de producție. Mazda Stories aterizează în Hiroshima pentru a vedea mai îndeaproape munca sa.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
TOATE CARACTERISTICILE MARI ȘI MICI

La prima impresie, ar fi neglijent să comparăm o bucșă de suspensie - fiecare piesă individuală nu are o lățime mai mare de cinci centimetri - cu o pereche de bețișoare. Cu toate acestea, există mai multe puncte comune între cele două decât v-ați putea da seama. După cum explică Yasuyoshi Mushitani de la Mazda, bucșele de suspensie sunt mult mai multe decât se vede la prima vedere...

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
MAZDA DICTIONARY

Do you know the origin of the name Mazda? Ever heard the phrase “jinba ittai” and wondered what it means or how to pronounce it? Enlighten yourself with our definitive guide to Mazda’s Japanese terminology.

 

CHECK OUT THEIR PICKS
CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII DIN LUME

Jurnaliști de renume din domeniul auto din Țările de Jos, Marea Britanie și SUA împărtășesc călătorii de neuitat pe șosea și în afara ei. Deasupra fiordurilor norvegiene și prin sălbăticia australiană, de-a lungul coastei Portugaliei, în munții Japoniei sau dincolo de inima Americii. Află mai multe despre ceea ce le face drumuri de neuitat.

 

DESCOPERĂ ALEGERILE LOR
DIN JAPONIA CĂTRE LUME: DESIGN MAZDA

Limbajul ascuns al formelor și modul în care spațiile dintre ele creează senzația de dinamică. Descoperă câteva dintre conceptele-cheie ale designului japonez care stau la baza filosofiei noastre Mazda. Este modul în care facem din condus o experiență inspirată și personală.

 

AFLĂ MAI MULTE AICI
MAZDA CX-5: EVOLUȚIA UNEI LEGENDE

Cum am reușit să facem idealurile noastre japoneze de design și performanță atractive la nivel global? Povestea de succes a Mazda CX-5 a început cu un concept care în cele din urmă l-a transformat într-unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din clasa sa. Urmărește ascensiunea extraordinară a acestei mașini, testată și validată în condiții extreme, de la Polul Nord până în munții din Vietnam.

 

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES
MAZDA CX-5: CUNOAȘTE-I PE CREATORI

Impulsionați de inovație și liberi să-și urmeze inspirația, fă cunoștință cu designerii și modelatorii care au transformat viziunea și filosofia Mazda în cea mai recentă generație de Mazda CX-5. Ce le-a stârnit imaginația? Cum au procedat?

 

AFLĂ PERSPECTIVELE ACESTORA

 

MAZDA MX-5 RF: CARACTER PRACTIC ȘI PERFORMANȚĂ

Această decapotabilă emblematică a făcut o excursie în insulele Hebride exterioare. Este o poveste despre agilitate, priveliști uluitoare și surprize fermecătoare. Poți coborî acoperișul fără a compromite confortul unei plimbări cu acoperișul închis? Poate designul compact să ofere suficient spațiu pentru ceea ce dorești să aduci?

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES