garanție

PENTRU LINIȘTE SUFLETEASCĂ


Mazda_6YearWarranty_Logo_Horizontal_Black_MOL-400x120

Mazda are o reputație pentru calitate și fiabilitate, însă nu trebuie să te bazezi doar pe reputație. Ne consolidăm reputația cu o garanție integrală de 6 ani pentru autovehicule noi. Ce acoperă această garanție? Te protejează, practic, de costurile reparațiilor neașteptate pentru toate piesele importante.

GARANȚIE DE 6 ANI PENTRU VEHICUL NOU MAZDA

La Mazda, calitatea este o promisiune respectată. De aceea, ne extindem garanția pentru autovehicule noi la 6 ani sau la 150.000 kilometri2. Știind că ești protejat pe deplin împotriva evenimentelor neprevăzute, te vei putea concentra și mai mult pe plăcerea de a conduce.

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ CUPRINZĂTOARE DE SERVICII

GARANȚIE PENTRU VEHICUL NOU MAZDA

Suntem încrezători în calitatea noastră extraordinară. Și am dori să împărtășim încrederea noastră cu tine. De fapt, atât de încrezători, încât vehiculele noastre sunt acoperite cu garanție extinsă. Pentru orice eventualitate. Se pot întâmpla greșeli, suntem oameni până la urmă. Cum le corectăm e ceea ce contează.

 

VEHICULE NOI - IMAGINE DE ANSAMBLU GARANȚIE

garanție pentru vehicul nou mazda

Garanția pentru vehicul nou Mazda este de 6 ani sau 150.000 km, oricare intervine mai întâi. În timpul perioadei de garanție, poți trimite o solicitare de reparare a defectelor de fabricație și material. 

garanție pentru vopsea și garanție pentru coroziune

Garanția pentru vopsea și coroziune acoperă vehiculul timp de 3 ani, indiferent de kilometraj. Orice defecte de vopsea cauzate în timpul procesului de fabricație vor fi reparate de un partener de service Mazda autorizat în orice moment în perioada respectivă de 3 ani.

garanție pentru caroserie mazda

Garanția pentru caroserie Mazda acoperă caroseria împotriva coroziunii timp de 12 ani, indiferent de kilometraj.

accesorii originale Mazda

Accesoriile originale Mazda achiziționate împreună cu un vehicul nou sunt acoperite până la sfârșitul garanției pentru vehicul nou (3 ani sau 100.000 km, oricare intervine mai întâi).

PENTRU LINIȘTE ȘI PLĂCEREA CONDUSULUI

GARANȚIE EXTINSĂ MAZDA

Condusul ar trebui să însemne distracţie! Aşa că scapă de griji, pâna la 31.12.2019 beneficiezi de garanţia extinsă 3+2 ani în limita a 150.000 km, oferită de Mazda. Astfel îţi protejezi maşina împotriva cheltuielilor neaşteptate cu reparaţiile pentru piesele importante, prelungind garanţia producătorului acordată iniţial.

LA DRUM ÎN 30 DE ȚĂRI

MAZDA EUROPE SERVICE

Defecțiunile, accidentele, furtul pot afecta plăcerea condusului. Dar chiar și atunci, mai ales atunci, suntem alături de tine. Mazda Europe Service te va ajuta să pleci din nou la drum în peste 30 de țări din Europa*. 

AFLĂ MAI MULTE

1Mazda Moldova își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale.
Toate datele prezentate sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.

2O condiție prealabilă pentru realizarea dreptului la garanție este întreținerea și inspecțiile regulate ale caroseriei în domeniul și intervalele prescrise de producător.