FRUMUSEȚE PURĂ LA INTERIOR ȘI LA EXTERIOR

MAZDA CX-30 HOMURA 2022

SPOR­TI­VI­TA­TE CU STIL

O adevărată frumusețe pe patru roți, gata să facă furori oriunde te deplasezi. Designul său Kodo este completat de capacele negre ale oglinzilor retrovizoare exterioare și de jantele negre din aliaj de 18”, în timp ce la interior se remarcă un mediu intim și calm - cu elemente de design suplimentare alese cu grijă.

CERE O OFERTĂ

CONFIGUREAZĂ-ȚI PROPRIA MAZDA

PĂTRUNDE ÎN UNIVERSUL MAZDA CX-30 HOMURA 2022

LOC DE RELAXARE

Din primul moment în care pătrunzi în interior, vei experimenta un sentiment de lux - totul datorită materialelor de înaltă calitate și nivelurilor impresionante de măiestrie. Scaunele din material textil negru și cusăturile elegante de culoare roșie de-a lungul scaunelor, bordului, consolei, cotierelor ușii și garniturii - sunt toate concepute pentru a-ți spori confortul și pentru a ți asigura o ambianță relaxantă.

DE­SIGN RA­FI­NAT

Fiecare detaliu contează, așa că am adăugat câteva detalii la Mazda CX-30 Homura 2022 - pentru a evidenția și mai mult frumusețea unică a designului nostru KODO.

 

CAPACE NEGRE PENTRU OGLINZILE RETROVIZOARE EXTERIOARE


Completează armonios frumusețea exterioară pentru a face mașina și mai atractivă.

 

JANTE NEGRE DIN ALIAJ DE 18"


Jantele negre din aliaj de 18” de înaltă calitate adaugă o senzație energică și modernă designului mașinii, oferind totuși o notă de maturitate și un aspect aparte.

 

GEAMURI FUMURII


Oferă un nivel suplimentar de sofisticare prin îmbunătățirea aspectului general și, totodată, oferă un nivel suplimentar de siguranță.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA CX-30

Descoperă mai multe despre noua Mazda CX-30. Fă un test drive sau citește broșurile noastre