2023 MAZDA MX-5

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

Prime-Line

Mazda MX-5 vine standard cu o serie de dotări care nu numai că asigură o experiență de condus sportivă, dar fac și condusul mai sigur și mai confortabil. Pe lângă funcțiile de siguranță, cum ar fi controlul vitezei de croazieră sau sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare, accentele de design, cum ar fi oglinzile exterioare negre sau butonul schimbătorului de viteze și mânerul frânei de mână din piele, completează experiența specială de condus. 

LA REVEDERE CABLU USB

APPLE CARPLAY FĂRĂ FIR

Accesați toate aplicațiile preferate de pe iPhone fără cabluri. Datorită conectivității wireless Apple CarPlay, iPhone-ul tău se conectează fără fir la sistemul de infotainment. Configurați-l-l o singură dată și se va conecta automat ori de câte ori vă urcați în mașină.

STILUL HANDS-ON

VOLAN DIN PIELE CU CUSĂTURI ARGINTII

Volanul din piele neagră, cu cusături argintii, nu numai că arată foarte bine, dar oferă o aderență excelentă și este foarte confortabil de ținut în mână.

Exclusive-Line

Varianta de echipare Exclusive-Line oferă dotări suplimentare valoroase, cu câteva puncte de atracție absolute. Printre acestea se numără scaunele din piele neagră și sistemul nostru audio BOSE® cu 9 difuzoare, inclusiv tweetere în tetiere. În plus, acest nivel de echipare vă oferă posibilitatea de a adăuga caracteristici de siguranță valoroase la Mazda MX-5 cu pachetul Driver Assistance.

UN INTERIOR ELEGANT

PIELE PERFORATĂ² ÎN NEGRU

Mazda MX-5 Exclusive-Line nu este sinonimă doar cu un design exterior atractiv și performanțe excelente de condus - interiorul încântă de asemenea de fiecare dată când pășești înăuntru. Pielea moale și suplă2 de culoare neagră subliniază calitatea premium a interiorului acestui roadster legendar, cu talie joasă.

CONFORT DESĂVÂRȘIT

CONTROL AUTOMAT AL CLIMATIZĂRII

Un sistem de aer condiționat ușor de utilizat reglează automat climatul interior la temperatura dorită. Indiferent de vreme, șoferii și pasagerii se vor bucura întotdeauna de un standard ridicat de confort pentru o călătorie relaxată.

Kazari

Kazari în japoneză înseamnă decor - culori și texturi, vizual și tactil. Mazda MX-5 Kazari reflectă individualitatea și inspirația. Cu interiorul său clasic de teracotă și capota maro închis, Mazda MX-5 Kazari reprezintă o declarație de design.

PIELE NOUĂ

PIELE NAPPA PERFORATĂ TERACOTĂ

Mazda MX-5 ST oferă șansa nu doar de a conduce cu stil, ci și de a sta cu stil - înconjurat de noua piele nappa perforată teracotta. Pielea Nappa este cunoscută pentru calitatea sa excelentă și pentru faptul că este mai moale și mai maleabilă în același timp.

CONTRASTE DE CULOARE ELEGANTE

BROWN SOFT TOP

Capota maro este un punct de atracție elegant și sportiv al modelului Mazda MX-5 Kazari, care arată atât de bine încât aproape că nu-ți vine să o deschizi.

Kizuna

Legătura dintre Mazda și plăcerea de a conduce, legătura dintre șofer și vehicul, reflectată în fiecare culoare, în fiecare detaliu: asta reprezintă noul model special Kizuna. Kizuna - termenul japonez pentru panglică - combină pielea Nappa albă cu capota elegantă din material textil albastru închis pentru a crea o combinație de culori emoțională și elegantă.

PIELE NAPPA ALBĂ PERFORATĂ

BUCURAȚI-VĂ DE UN INTERIOR ELEGANT

La Mazda, nu ne oprim la un exterior frumos și la performanțe rutiere excelente - și interiorul ar trebui să fie frumos și captivant. Pielea nappa albă, moale și flexibilă, sporește senzația de calitate premium în acest roadster legendar, coborât la sol.

BLUE SOFT TOP

CONTRASTE DE CULOARE ELEGANTE

Capota Blue se completează perfect cu scaunele din piele Nappa de culoare teracotă2, oferind un contrast de culoare spectaculos care pune în valoare eleganța modelului Mazda MX-5 Kizuna.

Homura

Homura - în Japonia o asociem cu pasiunea, emoția și sportivitatea. În acest nivel de echipare, ducem aspectul sportiv al Mazda MX-5 la un nou nivel: jantele din aliaj forjat, de la BBS® sau RAYS®, în funcție de motorizare, și scaunele sport Recaro® fac din condusul în Mazda MX-5 o experiență. 

SCAUNE RECARO

PENTRU O SENZAȚIE SPORTIVĂ SUPLIMENTARĂ

Scaunele de performanță de la Recaro, perfect decupate, vă sprijină în jurul curbelor strânse și oferă un aspect și o senzație sportivă imbatabilă. Cu încălzire a scaunelor, reglarea înclinării pernei, airbaguri laterale și un difuzor BOSE® integrat în tetieră - oferă tot ceea ce un scaun sport de înaltă performanță ar trebui să ofere și mai mult.

EVEN MORE SPORTINESS

BREMBO® BRAKE SYSTEM

When you choose the Mazda MX-5 Homura with the powerful 184 hp engine, you add a Brembo® front brake system, Bilstein® shock absorbers, a strut brace and a limited slip differential. True to our motto - Jinba Ittai - we achieve even better driving dynamics and more driving pleasure.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5

Mazda MX-5 are atât de multe de oferit: Accesează linkurile de mai jos, pentru a afla mai multe, pentru a explora numeroasele opțiuni sau – și mai bine – pentru a programa un test drive și pentru a discuta cu un dealer local.