ACCESORII MAZDA MX-5

CRE­EA­ZĂ O MA­ȘI­NĂ UNI­CĂ

Chiar și modelul de bază Mazda MX-5 întruchipează senzațiile unui roadster clasic. Însă nu trebuie să ne mulțumim cu atât. Datorită accesoriilor de înaltă calitate, îi poți conferi acestui roadster emblematic o notă personală.

PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

PASIUNE TOTALĂ

Niciun model nu întruchipează ADN-ul Mazda mai bine ca MX-5. Omagiem emblema roadster până la cel mai mic detaliu: de la eleganta siglă MX-5 în relief de pe jantele din aliaj, la designul caracteristic mărcii și sunetul sportiv al amortizorului de zgomot. Practic, dorim să beneficiem de fiecare oportunitate pentru a ne exprima aprecierea și pasiunea față de Mazda MX-5.

CELE MAI IM­POR­TAN­TE RE­PE­RE

Explorează galeria de imagini pentru a vedea câteva dintre accesoriile de cea mai înaltă calitate pe care le oferim. Explorează selecția noastră și inspiră-te pentru a-ți personaliza Mazda MX-5.

IN­FOR­MA­ȚII SU­PLI­MEN­TARE

Accesoriile noastre exclusiviste ți-au stimulat imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. De la catalogul de accesorii la localizatorul de dealeri, sigur vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5

Mazda MX-5 2021 are atât de multe de oferit: Accesează linkurile de mai jos, pentru a afla mai multe, pentru a explora numeroasele opțiuni sau – și mai bine – pentru a programa un test drive și pentru a discuta cu un dealer local.