MAZDA MX-5

ACCESORII

CREEAZĂ O MAȘINĂ UNI­CĂ

Chiar și modelul de bază Mazda MX-5 întruchipează senzațiile unui roadster clasic. Însă nu trebuie să ne mulțumim cu atât. Datorită accesoriilor de înaltă calitate și gamei vaste de elemente aerodinamice sportive, îi poți conferi acestui roadster emblematic o notă personală.

PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

APRECIERE ÎN FIECARE ASPECT

Niciun model nu întruchipează ADN-ul Mazda mai bine ca MX-5. Omagiem emblema roadster până la cel mai mic detaliu: de la eleganta siglă MX-5 în relief de pe jantele din aliaj, la designul caracteristic mărcii și sunetul sportiv al amortizorului de zgomot. Practic, dorim să beneficiem de fiecare oportunitate pentru a ne exprima aprecierea față de Mazda MX-5.

CELE MAI IM­PORT­ANTE REPERE

Explorează galeria de imagini pentru a vedea câteva dintre accesoriile de cea mai înaltă calitate pe care le oferim, de la consola Alcantara plușată la kitul atrăgător de coborâre a suspensiei. Explorează selecția noastră și inspiră-te pentru a-ți personaliza Mazda MX-5.

exterior sportiv

Dinamica pe care o poți vedea de la distanță. Toate aceesoriile exteriorului sportiv sunt negre lucioase, redând accentele potrivite pentru a completa aspectul energic al Mazda MX-5, inclusiv măștile din față și spate, pragurile laterale și eleronul. 

cameră retrovizoare

Condu în marșarier extrem de ușor. Camera video pentru marșarier ajută la eliminarea unghiurilor moarte direct din spatele vehiculului și permite observarea zonelor joase care nu pot fi văzute prin oglinda retrovizoare.

amortizor de zgomot sport bastuck

Sistemul de eșapament din oțel inoxidabil Mazda sporește nivelul de entuziasm oferit de MX-5 pentru senzațiile sonore și vizuale pe care le oferă. Chiar și o plimbare obișnuită prin oraș va părea ca o tură pe o pistă de curse cu amortizorul de zgomot sport Bastuck din spatele mașinii.

kit de coborâre a suspensiei

Apropie-te și mai mult de șosea. Suspensia coborâtă a Mazda MX-5 intensifică și mai mult senzațiile tari oferite de fiecare călătorie. În plus, liniile caroseriei elegante atrag privirile mai mult ca niciodată. FIecare călătorie îți dă senzația că plutești. 

buton roșu pentru umplerea cu ulei

Chiar și micile detalii dau modelului Mazda MX-5 o amprentă cu adevărat personală. Atunci când este timpul să completezi uleiul, îți vei reaminti de ce este important să acorzi atenție detaliilor. Îți încălzește inima și te face să zâmbești. Bucură-te!

IN­FORM­AȚII SUPLI­MENT­ARE

Accesoriile noastre principale exclusive ți-au aprins imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. De la catalogul de accesorii la localizatorul de dealeri, sigur vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

LOCALIZEAZĂ UN DEALER

Găsește cel mai apropiat dealer Mazda

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.