MAZDA MX-5 RF

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

revolution

Pentru un confort sporit beneficiezi de tapițerie din piele neagră perforată și scaune încălzite. Pentru o experiență memorabilă, sistemul audio BOSE este echipat cu 9 difuzoare inclusiv în tetiere. Zoom-Zoom 

JANTE DIN ALIAJ

PUTERE ȘI PERFORMANȚĂ

Jantele din aliaj de 16 inci subliniază sportivitatea și designul Mazda MX-5 RF și te fac să ieși în evidență de mulțime.

FARURI LED

MAI MULTĂ VIZIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ

Farurile cu LED nu sunt doar mai strălucitoare, ci oferă și un nivel superior de iluminare a drumului. Astfel, ele asigură o vizibilitate optimă.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 RF 2020. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.

revolution top

Complet echipat, de la echipamentele de confort la sistemele de siguranță activă, Revolution Top te încântă cu scaunele sport RECARO® cu tapițerie din piele combinată cu Alcantara® și sistemul de faruri LED matrice.

VOLAN DIN PIELE

CONFORT ȘI CONTROL

Elegantul volan sport din piele cu 3 spițe și confortabilul Cruisematic (pilot automat cu limitarea vitezei) asigură o conducere dinamică și totodată relaxată în Mazda MX-5 RF. Nu vrei să ratezi această combinație.

MZD CONNECT

INFOTAINMENT sub control

Fie prin intermediul butonului de comenzi, fie prin intermediul ecranului tactil color de 17,8 cm, MZD Connect îți oferă acces la sistemele de navigare, comunicare și divertisment, chiar în timp ce conduci. Ascultă muzica preferată prin intermediul radioului prin internet pe măsură ce te îndrepți la destinație. Tehnologia de top a farurilor îți îmbunătățește vizibilitatea în întuneric și se transformă noaptea în zi. La viraje, sistemul ajustează automat farurile cu LED-uri Matrix,  pentru a asigura o iluminare optimă.

 

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.