ACCESORII MAZDA MX-5 RF

O MAZDA MX-5 RF SPE­CIAL PEN­TRU TINE

Chiar și modelul de bază Mazda MX-5 RF întruchipează senzațiile unui roadster clasic. Însă nu trebuie să ne mulțumim cu atât. Datorită accesoriilor de înaltă calitate, îi poți conferi acestui roadster emblematic o notă personală.

PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

PASIUNE TOTALĂ

Niciun model nu întruchipează ADN-ul Mazda mai bine ca Mazda MX-5 RF. Omagiem emblema roadster până la cel mai mic detaliu: de la eleganta siglă MX-5 RF în relief de pe jantele din aliaj, la designul caracteristic mărcii și sunetul sportiv al tobei de eșapament. Practic, dorim să beneficiem de fiecare oportunitate pentru a ne exprima aprecierea și pasiunea față de Mazda MX-5 RF.

CELE MAI IM­POR­TAN­TE RE­PE­RE

Explorează galeria de imagini pentru a vedea câteva dintre accesoriile de cea mai înaltă calitate pe care le oferim. Explorează selecția noastră și inspiră-te pentru a-ți personaliza Mazda MX-5 RF.

IN­FOR­MA­ȚII SU­PLI­MEN­TARE

Accesoriile noastre exclusiviste ți-au stimulat imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. De la catalogul de accesorii la localizatorul de dealeri, sigur vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 RF. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.