NIVELURI DE ECHIPARE MAZDA CX-30

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

Standard

Începând de la 22.290,00 €1
Cu sistem Mild-Hybrid în standard, jante din aliaj de 16”, faruri LED, proiecție laser pe parbriz, pilot automat adaptiv, sistem de navigație și gama completă de siguranță i-Activsense în standard.

FARURI LED CU AUTO-CURĂȚARE

VIZIBILITATE EXCELENTĂ PE ORICE DRUM

Proiectată cu unghiuri drepte, mașina se bucură de un aspect izbitor și oferă lumină strălucitoare chiar și pe cele mai întunecate drumuri. Fiind echipată cu soluție de curățat farurile, poți conduce cu încredere indiferent de condițiile meteorologice.

TAPIȚERIE DIN STOFĂ GRI

CALITATE ȘI MĂIESTRIE RAFINATE

Tapițeria din stofă gri premium, disponibilă chiar și la modelele standard, creează un interior subtil, dar de un rafinament incomparabil pentru Mazda CX-30. Confecționată din materiale de calitate, este concepută pentru confort maxim.

PLUS

Începând de la 24.190,00 €1
Un crossover seducător cu jante aliaj 18", scaune față și volan încălzite, cameră video marșarier, senzori de parcare față-spate și climatizare automată pe două zone.

FARURI ADAPTIVE CU LED

ASPECT ESTETIC ȘI VIZIBILITATE EXCELENTĂ

Farurile adaptive cu LED nu doar că îmbunătățesc vizibilitatea, dar se și remarcă prin lumina lor albă strălucitoare. Elegante și zvelte, acestea fac parte integrantă din designul Kodo, urmând cu o fluiditate elegantă contururile barei de protecție din față, până în elementul triunghiular îndrăzneț al grilei.

ASISTENT DE FRÂNARE INTELIGENT PENTRU ORAȘ CU SENZOR DE DETECTARE A PIETONILOR

MAI MULTĂ SIGURANȚĂ PENTRU TOATĂ LUMEA

Senzorii monitorizează viteza mașinii și distanța față de vehiculele și obstacolele din față, iar frânele sunt amorsate sau aplicate automat dacă te apropii prea mult. Funcția de detectare a pietonilor îmbunătățește foarte mult capacitatea mașinii de a evita accidentele neprevăzute - ajutându-te să conduci mai relaxat chiar și pe străzile aglomerate ale orașului.

Homura

Începând de la 24.890,00 €1
Mazda CX-30 Homura 2022, cu jante de aliaj 18" & capace negre, ca este concepută să-ți răsfețe fiecare simț. Platinum Quartz, noua culoare introdusă, și caracteristicile suplimentare de design fac mașina să iasă în evidență, în timp ce interiorul său asigură intimitate și o doză maximă de confort.

UN PLUS DE ELEGANȚĂ

SCAUNE DIN MATERIAL TEXTIL NEGRU

Scaunele din material textil negru de înaltă calitate, cu cusături roșii, conferă interiorului un aspect aparte și un sentiment de rafinament - făcând mașina tot mai primitoare ori de câte ori deschizi ușa.

FIECARE DETALIU CONTEAZĂ

CAPACE NEGRE PENTRU OGLINZILE RETROVIZOARE EXTERIOAR

Completează armonios frumusețea exterioară pentru a face mașina și mai atractivă.

GT

Începând de la 25.790,00 €1
Oferit pe motorizarea revoluționară e-Skyactiv X, nivelul GT te seduce prin pachetul bogat de echipare dezvoltat pe nivelul Standard. În plus beneficiază de Style Pack & jante de aliaj 18”.

GT PLUS

Începând de la 27.590,00 €1
Oferit pe motorizarea revoluționară e-Skyactiv X, nivelul GT Plus reprezintă alegerea firească ce reflectă personalitatea ta prin multitudinea de pachete opționale oferite ulterior.

LUXUL ÎNTÂLNEȘTE CARACTERUL SPORTIV

TAPIȚERIE DIN PIELE NEAGRĂ

Confecționată din materiale de cea mai bună calitate, tapițeria din piele neagră aduce un plus de lux habitaclului Mazda CX-30.

MAZDA CX-30 2022

VIZUALIZEAZĂ SAU COMPARĂ CARACTERISTICILE COMPLETE

E foarte simplu: selectează două mașini și compară-le din punct de vedere al prețului, caracteristicilor și echipamentelor.

AFLĂ MAI MULTEA
ACCESORII

PERSONALIZEAZĂ-ȚI PROPRIA MAZDA

Mazda CX-30 dispune de o gamă largă de opțiuni care îți permit să creezi o mașină cu adevărat unică – indiferent dacă dorești să-i adaptezi aspectul, să personalizezi caracteristicile rutiere, cele de siguranță sau să faci câteva modificări de design personal.

EXPLORARE

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA CX-30

Descoperă mai multe despre noua Mazda CX-30. Fă un test drive sau citește broșurile noastre

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA CX-30 2024

Aflați mai multe despre Mazda CX-30 2024. Experimentați singur mașina cu un test drive sau explorați broșurile noastre.