NOUA MAZDA CX-30

ACCESORII PENTRU A CREA O MAȘINĂ UNICĂ

PER­SON­AL­IZEAZĂ-ȚI NOUA MAZDA CX-30

Uneori, ai nevoie de o mașină suficient de mică și agilă pentru a circula în oraș. Alteori, ai nevoie de una care să asigure confort, spațiu și putere pentru a ieși din oraș și a te relaxa cu adevărat. Cu noua Mazda CX-30, nu trebuie să alegi între cele două. Îți oferă libertatea de a merge oriunde și inspirația de a face acest lucru.

încărcător wireless

Fără cabluri încurcate. Încarcă-ți telefonul cu unitatea de încărcare wireless integrată! (Pentru telefoanele mobile care acceptă încărcare wireless Qi)

 

 

jante din aliaj

Poți personaliza Mazda CX-30 cu selecția noastră de jante din aliaj.

ornamente de praguri iluminate

Când se deschid portierele, privirile vor fi atrase de ornamentele de praguri iluminate.

apărători de noroi

Apărătorile de noroi durabile ajută la menținerea curată a formelor frumoase ale CX-30.

 

MAI MULTE IN­FORM­AȚII

Descoperă cum poți personaliza noua Mazda CX-30. Contactează dealerul Mazda local pentru consultanță personală de specialitate.
 
 

LOCALIZEAZĂ UN DEALER

Găsește cel mai apropiat dealer Mazda

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.