MAZDA CX-30 2021

ACCESORII PENTRU CREAREA UNEI MAȘINI UNICE

DĂ-I O NOTĂ PER­SO­NA­LĂ

Deși modelele noastre standard sunt deja echipate cu o gamă impresionantă de caracteristici confortabile și elegante, accesoriile noastre Mazda îți oferă posibilitatea de a crea o mașină cu un aspect care să te definească în totalitate.

COMPONENTE AERODINAMICE

Componentele noastre aerodinamice garantează un aspect dinamic ori de câte ori conduci Mazda CX-30. Acestea completează perfect expresivul Design KODO – Sufletul Mișcării pentru a crea o atracție absolută.

ȘINE DE TRANSPORT PE ACOPERIȘ

La fel ca legendara cireașă de pe tort, șinele de transport pe acoperiș, din aluminiu, completează aspectul sportiv al Mazda CX-30. Disponibile în negru și argintiu, acestea accentuează fiecare opțiune de culoare și tapițerie.

Încărcător wireless

Pentru telefoanele mobile care acceptă încărcarea wireless QI, poți renunța la cablurile încurcate cu ajutorul stației noastre de încărcare wireless integrate.

ORNAMENTE PENTRU PRAGURI ILUMINATE

Ornamentele din oțel inoxidabil pentru praguri protejează intrarea împotriva urmelor de pantofi inestetice, adăugând în același timp o notă inconfundabilă de stil.

ALUMINIUM PEDAL SET

Pedalele noastre sport de cea mai bună calitate, din aluminiu mat, conferă modelului Mazda un aspect și o senzație de înaltă performanță, care vor trece testul timpului.

SISTEMUL INTELIGENT DE ÎNCĂRCARE

Suprafața pentru bagaje inovatoare, pliabilă în trei poziții, îți permite să împarți spațiul de încărcare pentru a preveni rostogolirea încărcăturii prețioase în portbagaj. Mai multe detalii despre acest sistem unic pot fi găsite 

СЪЕМНЫЙ БУКСИРОВОЧНЫЙ КРЮК

Съемный фаркоп никогда не усложняет внешний вид автомобиля, но всегда готов принять что-нибудь слишком большое или тяжелое, чтобы поместиться внутри.

MAI MUL­TE IN­FOR­MA­ȚII

Descoperă cum poți personaliza Mazda CX-30. Contactează dealerul Mazda local pentru consultanță personală de specialitate.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA CX-30

Descoperă mai multe despre noua Mazda CX-30. Fă un test drive sau citește broșurile noastre