MAZDA 3 SEDAN

CHOOSE YOUR GRADE

Basic equipment

Începând de la 19.600,00 €1
Manevrabilitate agilă și experiență de condus superbă cu sistem Mild-Hybrid în standard, jante din aliaj de 16”, faruri LED inovatoare, proiecție laser pe parbriz, pilot automat adaptiv, sistem de navigație și gama completă de siguranță i-Activsense.

FARURI LED

CĂLĂTORII MAI SIGURE PE TIMP DE NOAPTE

Farurile foarte avansate estompează automat luminozitatea atunci când se apropie un vehicul din sens opus și proiectează un fascicul luminos mai larg în viraje, astfel încât să vezi la distanțe mai mari.

Plus

Începând de la 20.800,00€1
Un sedan seducător cu jante aliaj 18", scaune față și volan încălzite, cameră video marșarier, senzori de parcare față-spate și climatizare automată pe două zone.

ASISTENT DE FRÂNARE INTELIGENT PENTRU ORAȘ

CĂLĂTORII MAI SIGURE

Senzorii monitorizează viteza mașinii și distanța față de vehiculele și obstacolele din față și frânele sunt amorsate sau aplicate automat dacă te apropii prea mult.

CAMERĂ PENTRU VIZUALIZARE 360°

PARCARE MAI UȘOARĂ

Nu trebuie să-ți faci griji când intri cu spatele într-un spațiu de parcare sau în garaj, camera pentru vizualizare 360° te ghidează în poziție în condiții de siguranță. 


*În asociere cu Safety Pack

GT

Începând de la 22.200,00 €1
O atenție deosebită la detalii grație Style Pack: faruri LED adaptive, lumini diurne LED, geamuri fumurii spate & lunetă, montați exteriori îmbrăcați in negru lucios, oglindă interioară fără ramă și volan cu padele pentru transmisia automată.

SISTEM AUDIO BOSE®*

SUNETUL CARACTERISTIC

Sistemul audio Bose® cu 12 difuzoare dă viață fiecărei unități cu o sonorizare demnă de un concert.


*În asociere cu Sound Pack

CLIMATIZARE PE DOUĂ ZONE

TEMPERATURA IDEALĂ

Tu și pasagerul aveți facilitatea să vă reglați temperatura independent. În plus, beneficiezi de volan și scaune față încălzite.

ACUM CU TRAPĂ

Pentru o mașină în care lumina joacă un rol important, trapa este disponibilă pe modelul 2021 ce completează în mod natural designul Kodo.

GAMA DE ACCESORII ORIGINALE MAZDA

LASĂ-ȚI AMPRENTA

Personalizează-ți Mazda cu accesorii originale pentru stil și funcționalitate superioare. Concepute pentru a amplifica designul KODO și aspectul uimitor al mașinii tale. Vei găsi cu siguranță accesoriile perfecte pentru tine.

AFLĂ MAI MULTE

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA3 2021

Descoperă mai multe despre Mazda3 2021. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.