MAZDA 3 SEDAN

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

Standard

Începând de la 20.990,00 €1
Manevrabilitate agilă și experiență de condus superbă cu sistem Mild-Hybrid în standard, jante din aliaj de 16”, faruri LED inovatoare, proiecție laser pe parbriz, pilot automat adaptiv, sistem de navigație și gama completă de siguranță i-Activsense.

ASISTENT DE FRÂNARE INTELIGENT PENTRU ORAȘ*

CĂLĂTORII MAI SIGURE

Senzorii monitorizează viteza mașinii și distanța față de vehiculele și obstacolele din față și frânele sunt amorsate sau aplicate automat dacă te apropii prea mult.

*În asociere cu Safety Pack

PENTRU MAI MULTĂ ÎNCREDERE LA VOLAN

HEAD UP DISPLAY

Afișează toate informațiile importante pentru șofer în câmpul tău vizual, la baza parbrizului, pentru a te ajuta să-ți păstrezi privirea îndreptată spre drum.

Plus

Începând de la 22.590,00 €1
Un sedan seducător cu jante aliaj 18", scaune față și volan încălzite, cameră video marșarier, senzori de parcare față-spate și climatizare automată pe două zone.

SISTEM AUDIO BOSE®*

SUNETUL CARACTERISTIC

Sistemul audio Bose® cu 12 difuzoare dă viață fiecărei unități cu o sonorizare demnă de un concert.


*În asociere cu Sound Pack

CONTROL AUTOMAT AL UNITĂȚII DE CLIMATIZARE CU DOUĂ ZONE*

REGLEAZĂ TEMPERATURA IDEALĂ

Există comenzi de climatizare separate pentru tine și pasagerul din față, nu trebuie să aveți aceeași temperatură dacă unul preferă un spațiu puțin mai cald sau mai rece.


*În asociere cu Comfort Pack

GT

Începând de la 24.290,00 €1
O atenție deosebită la detalii grație Style Pack: faruri LED adaptive, lumini diurne LED, geamuri fumurii spate & lunetă, montați exteriori îmbrăcați in negru lucios, oglindă interioară fără ramă și volan cu padele pentru transmisia automată.

FARURI ADAPTIVE CU LED*

CĂLĂTORII MAI SIGURE PE TIMP DE NOAPTE

Farurile foarte avansate estompează automat luminozitatea atunci când se apropie un vehicul din sens opus și proiectează un fascicul luminos mai larg în viraje, astfel încât să vezi la distanțe mai mari.


*În asociere cu Sport Pack

GT PLUS

Începând de la 25.690,00 €1
Un interior premium cu detalii lucrate atent cameră video marșarier, acces fără cheie, parbriz degivrat în zona ștergătoarelor, scaune față și volan încălzite și climatizare automată pe două zone.

SISTEM AUDIO BOSE®*

SUNETUL CARACTERISTIC

Sistemul audio Bose® cu 12 difuzoare dă viață fiecărei unități cu o sonorizare demnă de un concert.


*În asociere cu Sound Pack

CAMERĂ PENTRU VIZUALIZARE 360°

PARCARE MAI UȘOARĂ

Nu trebuie să-ți faci griji când intri cu spatele într-un spațiu de parcare sau în garaj; camera pentru vizualizare 360° te ghidează în poziție în condiții de siguranță. 


*În asociere cu Safety Pack

GAMA DE ACCESORII ORIGINALE MAZDA

LASĂ-ȚI AMPRENTA

Personalizează-ți Mazda cu accesorii originale pentru stil și funcționalitate superioare. Concepute pentru a amplifica designul KODO și aspectul uimitor al mașinii tale. Vei găsi cu siguranță accesoriile perfecte pentru tine.

AFLĂ MAI MULTE