MAZDA3 2021

PUNE-ȚI AMPRENTA ASUPRA MAȘINII

UN MO­DEL MAZDA3 CRE­AT PEN­TRU TINE

Pentru o experiență unică la volanul Mazda3, încearcă accesoriile originale Mazda care îți reflectă individualitatea prin stilul, confortul și funcționalitatea îmbunătățite. Accesorii realizate la cele mai înalte standarde de calitate, la fel ca mașina.

ELERON SPATE

Un accent subtil, dar elegant, îți permite să îți pui amprenta asupra Mazda3 Sedan.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS

Fără cablu și fără griji – încarcă telefonul în timpul călătoriei, cu ajutorul unei stații de încărcare wireless integrate. (Pentru telefoane compatibile cu încărcare wireless Qi).

ORNAMENTE PENTRU PRAGURI ILUMINATE

Plăcile din oțel inoxidabil, cu un logo Mazda3 iluminat din spate cu LED, adaugă un nivel suplimentar de protecție și o notă de rafinament.

COVORAȘE DE LUX

Marginile brodate și logoul metalic Mazda3 completează perfect habitaclul elegant, oferind în plus un strat suplimentar de absorbție a zgomotului pentru o călătorie și mai silențioasă.

LUMINI UȘI CU LED

Sosești cu și mai mult stil, datorită luminilor ușilor cu LED, care proiectează automat un logo Mazda pe sol – și te ajută să luminezi drumul când ieși din mașină.

JANTE DIN ALIAJ

Opțiunea noastră de design remarcabil pentru jantele din aliaj este o modalitate simplă, dar eficientă de a-ți pune amprenta personală pe Mazda3 Sedan.

IN­FOR­MA­ȚII SU­PLI­MEN­TARE

Accesoriile noastre exclusiviste ți-au stârnit imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. Vei găsi cu siguranță toate informațiile de care ai nevoie, accesând catalogul de accesorii digital sau folosind funcția de localizare dealer. 

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA3 2021

Descoperă mai multe despre Mazda3 2021. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.