EȘTI PREGĂTIT PENTRU ADRENALINĂ?

MAZDA MX-5 TAKUMI

MA­TER­I­AL­IZ­AREA ARTEI ÎN MIȘ­CARE

Cu linii fluide și contururi dramatice, designul Kodo al Mazda MX-5 2020 TAKUMI îți captivează simțurile, în timp ce interiorul luxos și modernizat, precum și capacitatea de reacție excelentă a mașinii îți accentuează simțurile. Îmbunătățiri precum jantele din aliaj RAYS de 16" și interiorul din piele Nappa Roșu Burgundia completează aspectul unic.

BUCURIA DE A CONDUCE

O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ A CONDUSULUI

Din momentul în care te urci la volanul Mazda MX-5 2020 TAKUMI, vei observa instrumentele, amplasate exact acolo unde ai nevoie. Poziția de condus oferă imediat o senzație naturală, în timp ce puterea pură a motorului Skyactiv-G va completa comuniunea unică dintre șofer și mașină, pe care o numim Jinba Ittai. 

GRIUL ESTE FRUMOS

NOUA OPȚIUNE DE CULOARE GRI PENTRU ACOPERIȘ

Opțiunea de culoare gri pentru soft-topul Mazda MX-5 2020 TAKUMI se potrivește cu culorile existente de caroserie și se asortează perfect cu noul Gri Polymetal. Împreună, formează un aspect monocrom, care evidențiază detalii precum capacele negre pentru oglinzile retrovizoare exterioare și interiorul din piele Nappa Roșu Burgundia.

SIMTE COMUNI­UNEA JIN­BA IT­TAI

În timp ce îți menține atenția la drum, Mazda MX-5 2020 TAKUMI oferă o mulțime de caracteristici intuitive. Fiecare element se află la îndemână pentru a minimiza interferența și pentru a te ajuta să fii mai atent la ceea ce este cu adevărat important: bucuria de a conduce. O poți simți la un test drive.

interior din piele nappa roșu burgundia

Interiorul din piele Napp Roșu Burgundia proiectat pentru Mazda MX-5 2020 TAKUMI îți face inima să bată mai puternic, chiar dinainte de a apăsa pedala de accelerație.

jante din aliaj rays de 16”

Spițele fine și finisajul gri gunmetal închis al jantelor din aliaj RAYS de 16" foarte rezistente,  împreună cu motorul 1.5 l Skyactiv-G exprimă perfect caracterul specific Mazda MX-5 2020 TAKUMI: plăcerea pură a condusului.

jante din aliaj bbs de 17”

Jantele BBS din aluminiu forjat de 17", împreună cu motorul de 2.0L Skyactiv-G exprimă perfect caracterul specific Mazda MX-5 RF SVP 2020, care inspiră bucuria de a conduce. Spițele fine și finisajul gri gunmetal închis se potrivesc perfect cu culoarea Gri Polymetal a caroseriei și contribuie la aspectul monocrom.

 

Ultimul retuș: capace negre oglinzi

Un detaliu care face diferența: Armonizându-se perfect cu aoperișul mai închis la culoare și evidențiind liniile fluide ale Mazda MX-5 2020 TAKUMI, noile capace negre pentru oglinzile retrovizoare exterioare completează aspectul.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 TAKUMI

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 2020 TAKUMI. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.