ENTUZIASM PE PATRU ROȚI

MAZDA MX-5 R

EȘTI PRE­GĂ­TIT PEN­TRU EN­TU­ZIASM?

Legendarul roadster Mazda a revenit cu performanțe îmbunătățite de virare și îți asigură un condus palpitant. Mazda MX-5 RF 2022 continuă tradiția eleganței sportive și a designului centrat pe șofer, așteptându-te să descoperi "Jinba Ittai": unitatea dintre mașină și șofer. Pentru că odată ce o faci, îți vei dori întotdeauna mai mult.

CERE O OFERTĂ
JINBA ITTAI – O LEGĂTURĂ DINAMICĂ

La Mazda, Jinba Ittai înseamnă comuniunea dintre șofer și mașină care provine din designul centrat pe șofer și suplețea care te fac să simți mașina ca pe o extensie a corpului.

DESCOPERĂ DESIGNUL KODO – SUFLETUL MIȘCĂRII

Abordarea noastră de design Kodo – Sufletul Mișcării surprinde spiritul mișcării și te ademenește să te urci la volanul cu proporții frumoase, linii fluide și contururi bine definite.

EX­PLO­REA­ZĂ NO­I­LE CU­LORI

Vrei să vezi ce culoare se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta? Încearcă noul Platinum Quartz, Roșu Soul Crystal sau Gri Polymetal. Vestea bună? Nu poți greși. O astfel de caroserie arată excelent în orice culoare.

JANTE DE 17”

Jantele elegante evidențiază spiritul energetic și proporțiile perfect echilibrate.

HARD TOP

13 secunde până la distracție: acoperișul hard top cu deschidere rapidă, complet automat, oferă izolație termică și fonică suplimentară pentru atmosferă plăcută pe tot parcursul anului.

LUMINI LED ELEGANTE

Luminile LED atractive creează un aspect nou, modern și oferă o vizibilitate excelentă.

CRE­EA­ZĂ O MAZDA UNI­CĂ

Interiorul Mazda MX-5 RF 2022 este proiectat pentru confort și comandă optimă în orice moment. Alege din mai multe opțiuni pentru a o personaliza, cum ar fi consola centrală din dreapta adaptată cerințelor tale sau scaunele sport Recaro de înaltă performanță cu difuzoare integrate în tetieră.

PIELE NAPPA NOUĂ, DE CULOARE TERRACOTTA

Ești pregătit pentru ceva nou? Mazda MX-5 RF 2022 oferă un nou aspect interior uimitor, cu piele nappa terracotta.

PAȚIU PENTRU BAGAJE

Capacitatea de 127 litri a portbagajului face roadsterul sportiv mai practic.

WIRELESS APPLE CARPLAY + SISTEM AUDIO BOSE

Cu Wireless Apple CarPlay, utilizatorii de iPhone se pot conecta la divertismentul preferat și la hărți fără cablu, și se pot bucura de o calitate audio superbă cu sistemul audio BOSE®. Utilizezi Android? Nu-ți face griji: te poți conecta în continuare la Android Auto și poți încărca telefonul în același timp folosind un cablu.
 
CONTROL CINEMATIC AL POSTURII (KINEM

CONTROL CINEMATIC AL POSTURII (KINEMATIC POSTURE CONTROL) ȘI AMORTIZOARE BILSTEIN

EXPERIENȚA CONDUSULUI

Pentru a crea un sentiment și mai sportiv pentru șofer și un sentiment îmbunătățit de unitate cu noua ta Mazda MX-5 RF 2022, noua tehnologie de control cinematic al posturii (Kinematic Posture Control) asigură o stabilitate mai bună în viraje la viteze mai mari, în timp ce amortizoarele Bilstein mențin stabilitatea și centrul de greutate jos la drum.

TEHNOLOGIE PENTRU SIGURANȚĂ I-ACTIVSENSE®

EXPERIENȚA CONDUSULUI

i-Activsense este suita de inovații sofisticate de siguranță ale Mazda, care te pot avertiza cu privire la pericole și te pot ajuta să eviți coliziunile, sau să reduci impactul acestora. Pentru că diferența dintre o călătorie bună și una inspirată este încrederea.

ÎNDRĂGITĂ DE FANI ȘI EXPERȚI

Mazda MX-5 RF 2022 a câștigat nenumărate premii în cei 31 de ani de dominație în categoria roadster și continuă să câștige. În 2022, dar nu numai, Mazda MX-5 se autodepășește, entuziasmând șoferii din toată lumea prin accentul pus pe „greutate mai mică, putere mai mare”, combinat cu Designul Kodo și confortul surprinzător.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 RF. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.