MAZDA ARE O NOUĂ ÎNFĂȚIȘARE, INCONFUNDABILĂ

EXTERIOR MAZDA MX-30

DE­SCOPERĂ NOUL MEM­BRU AL FAM­ILIEI NOASTRE

Noua Mazda MX-30 este, în primul rând, un vehicul Mazda, cu o siluetă atletică și stilată. Designul Kodo centrat pe factorul uman exprimă o personalitate puternică, axată pe ceea ce este important: simplitate și putere, dar și agilitate și vitalitate dinamică. Finisajul modern în 3 nuanțe accentuează atractiv caroseria simplificată.

PUTERE ȘI FRUMUSEȚE

NOUA NUANȚĂ A DESIGNULUI KODO

Explorează atuurile Mazda MX-30: portiere de tip freestyle, un aspect de cross-over, o parte frontală prietenoasă și linii subtile – o interpretare rafinată a designului Kodo, care nu este niciodată întreruptă de detalii excesive. Designul centrat pe factorul uman își propune să fie cât mai minimalist posibil.

AR­UNCĂ O PRIVIRE ÎNĂUN­TRU

MĂIESTRIE ATENT UTILIZATĂ ȘI FRUMUSEȚE FĂRĂ COMPROMISURI

Interiorul bine finisat al modelului Mazda MX-30 nu compromite niciodată confortul sau frumusețea, având un design elegant, dar minimalist, precum și materiale de înaltă calitate, atent selectate. 
 

NĂS­CUTĂ DIN SIM­PL­IT­ATE

Rafinată până la perfecțiune – de la partea frontală prietenoasă la liniile elegante ale caroseriei, exteriorul Mazda MX-30 este un exemplu frapant de design minimalist. La toate acestea se adaugă portierele de tip freestyle pentru a crea o senzație frumoasă de agilitate și libertate.

FARURI

OCHII INCONFUNDABILI AI UNEI MAZDA

Mazda MX-30 are cel mai bine conturat design faruri LED întâlnit vreodată la o Mazda. Acestea exprimă atât o precizie asemănătoare unei mașini, cât și o senzație de profunzime.
 

TEH­NO­LO­GIA DIN MAZDA MX-30

Află cum abordarea privind dimensionarea corectă ne-a ajutat să găsim bateria perfectă pentru a răspunde nevoilor tale zilnice, reducând în același timp impactul asupra mediului. De asemenea, poți descoperi mai multe detalii despre conectivitatea în mașină și opțiunile de încărcare pentru Mazda MX-30.