MAZDA CX-5 2023

ALEGE-ȚI NOTA

Prime-Line

Mazda CX-5 vine cu o gamă largă de dotări standard, de la un sistem avansat de monitorizare a unghiului mort până la faruri cu LED - tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un condus incitant, dar confortabil.

MAZDA CONNECT CU ECRAN DE 10,25"

SISTEM INFOTAINMENT

Mazda Connect este sistemul de infotainment de ultimă generație, cu multe funcții conectate pentru smartphone-uri. Conectează-ți mașina la aplicațiile de muzică sau de divertisment și ascultă ceea ce dorești. Sistemul poate primi cu ușurință actualizări de software pentru viitoarele aplicații de conectivitate.

PREGĂTIT PENTRU ARTICOLE VOLUMINOASE

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE CU PODEA PLATĂ

Chiar și atunci când scaunele sunt rabatate pentru mai mult spațiu, podeaua extinsă a zonei de încărcare este complet plată pentru a facilita transportul obiectelor mai mari.

Center-Line

Mazda CX-5 este echipată cu jante elegante din aliaj de 17", ca dotare standard pe modelul Centre-Line. Pe lângă dotarea standard extinsă, acest nivel de echipare adaugă și alte elemente importante, cum ar fi sistemul de climatizare automată cu două zone sau senzorul de lumină și ploaie.

MIȘCARE ELEGANTĂ

JANTE NOI DIN ALIAJ DE 17 INCH (ARGINTIU METALIZAT)

Noile jante din aliaj de 17 inch în culoarea Silver Metallic și designul Mazda garantează un aspect extrem de elegant, atât în timpul condusului, cât și în timpul așteptării la semafor.

ZONE DE CONFORT INDIVIDUAL

UNITATE DE CLIMATIZARE AUTOMATĂ CU 2 ZONE

În cazul în care doar o parte a vehiculului este expusă la soare, este important ca temperatura din interior să poată fi controlată separat. Cu ajutorul unității de climatizare automată cu două zone, șoferul și pasagerul din față pot regla individual setările de temperatură în funcție de propriile preferințe. Pentru că fiecare are o temperatură diferită la care se simte bine.

Advantage

Mazda CX-5 Advantage oferă confort și siguranță pentru întreaga familie. Este dotat cu tehnologii moderne care permit performanțe de conducere și o reacție remarcabile pe șosea, combinate cu un interior spațios și confortabil. Mazda CX-5 Advantage include o serie de dotări suplimentare, cum ar fi un monitor cu vedere la 360°, un head-up display avansat și multe alte caracteristici

DETALII RAFINATE

ACCES FĂRĂ CHEIE

Când vă apropiați de CX-5, acesta vă recunoaște automat cheia. Astfel, puteți deschide confortabil toate ușile și porni contactul fără a scoate cheia din buzunar.

CĂLĂTORIE CONFORTABILĂ ÎN ZILELE RECI

ÎNCĂLZIREA VOLANULUI

Zonele de prindere a volanului pot fi încălzite prin apăsarea unui buton. Încălzirea volanului se oprește automat după o jumătate de oră. Confort binevenit pentru zilele friguroase care îngheață degetele.

Newground

Newground include ornamente argintii laterale și pe barele de protecție față-spate, ceea ce conferă mașinii un exterior dur și multifuncțional. Care prezintă un accent stilistic unic de culoare verde pe grila frontală, tema continuând la interior cu scaunele parțial din piele sintetică neagră cu cusături verzi și inserții din velur negru.

IES ÎN EVIDENȚĂ

Jantele negre din aliaj de 19" cu design Diamond Cut completează exteriorul versiunii Newground și pun în valoare accentele argintii și verzi. 

GATA DE ACȚIUNE

SCAUNE TAPIȚATE ÎN COMBINAȚIE CU PIELE SINTETICĂ NEAGRĂ

Confortul și stilul contează, indiferent de destinația ta. Mazda CX-5 Newground dispune de scaune tapițate în combinație cu piele sintetică neagră, detaliată cu cusături verzi lime și inserții din velur negru. Un interior elegant și dinamic pentru a te însoți în următoarea aventură.

Exclusive-Line

Mazda CX-5 oferă asistență tehnologică suplimentară șoferului cu o cameră video marșarier în timpul parcării. De asemenea, vine cu un hayon acționat electric și câteva detalii suplimentare în design care fac ca Mazda CX-5 să arate extraordinar. Și pentru o experiență completă este echipată cu faruri LED matrix adaptive și sistem premium audio BOSE cu 10 difuzoare.

CĂLĂREȘTE CU STIL

JANTE NOI NEGRE DIN ALIAJ TĂIAT CU DIAMANT DE 19"

Jantele negre din aliaj tăiat cu diamant de 19" echipează exteriorul nivelului de echipare Exclusive-Line pentru a accentua aspectul exterior elegant.

HEAD-UP DISPLAY (HUD) COLOR PROIECTAT PE PARBRIZ

Head Up Display color proiectat pe parbriz proiectează informații cheie în câmpul vizual. Acesta colectează cele mai importante informații despre deplasare, cum ar fi viteza, direcția și chiar semnele de circulație și le aduce pe toate într-o locație centrală care te ajută să rămâi cu ochii la drum.

Homura

Pentru cei care caută un SUV distinctiv și distractiv, Mazda CX-5 Homura este întruchiparea sportivității și dinamismului urban - cu detalii precum oglinzile laterale negre și aripa distinctivă care îi accentuează culoarea și forma.

O ATRACȚIE APARTE

NEGRU LUCIOS

Homura accentuează exteriorul sportiv cu bara de protecție inferioară mulajele laterale și pasajele roților de culoare neagră lucioasă.

O PARTE FRONTALĂ CARE IESE ÎN EVIDENȚĂ

ARIPĂ CARACTERISTICĂ

Noua grilă este încadrată de noua noastră aripă emblematică reconfigurată și mai puternică, de culoare negru lucios pentru modelul Homura.

Takumi

Alege acel plus de confort și stil cu Takumi. Tapițeria din piele Nappa și decorul din lemn completează interiorul. Detaliile exterioare rafinate, cum ar fi mulajele inferioare ale barei de protecție în culoarea caroseriei și jantele din aliaj de 19" cu finisaj lucios completează aspectul.

DETALII RAFINATE

BARE DE PROTECȚIE ÎN CULOAREA CAROSERIEI

Exteriorul Takumi sugerează un aspect luxos, cu bara de protecție inferioară, mulajele laterale și pasajele roților în culoarea caroseriei.

LASĂ-TE CUPRINS DE MUZICĂ

SISTEM AUDIO BOSE®

Sistemul audio Bose cu tehnologia AudioPilot de compensare a zgomotului oferă o experiență audio bogată și captivantă, care aduce toți pasagerii în centrul muzicii. În cooperare cu Bose, numeroși ingineri de sunet plini de experiență au realizat un sistem perfect pentru acustica unică a Mazda CX-5.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA CX-5 2023

Descoperiți mai multe despre Mazda CX-5 2023 . Experimentați singur mașina cu un test drive sau explorați broșurile noastre.