MAZDA CX-5 2022

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

Emotion

Începând de la 23.990,00 €1

Mazda CX-5 2022 include o gamă largă de caracteristici standard, de la sistemul avansat pentru monitorizarea unghiului mort al oglinzilor până la faruri cu LED și detectare AEB pentru pietoni pe timp de noapte – tot ce ai nevoie pentru o experiență de condus interesantă și confortabilă, alături de întreaga familie.

CENTRUL TĂU DE COMANDĂ MAZDA CONNECT

ECRAN TACTIL COLOR DE 8"

Ecranul central de 8” utilizează tehnologie optică de legătură pentru a combina un ecran cu cristale lichide cu un panou tactil. Aceasta suprimă reflexiile și prezintă o imagine mai clară pentru un acces mai ușor și mai sigur la Mazda Connect.

PREGĂTIT PENTRU OBIECTE VOLUMINOASE

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE CU PODEA PLATĂ

Chiar și atunci când scaunele sunt rabatate pentru mai mult spațiu, podeaua extinsă a compartimentului de încărcare este complet plată pentru a facilita transportul obiectelor mai mari.

Challenge

Începând de la 26.590,00 €1
Cu jante elegante din aliaj de 17", Mazda CX-5 2022 oferă toate caracteristicile standard și multe altele. Un atu major al acestui nivel de echipare este includerea climei pe două zone pentru a oferi pasagerilor posibilitatea de a-și alege setările climatice individuale și de a-i face să se simtă confortabil. 

CONDU CU STIL

JANTE NOI DE 17" DIN ALIAJ (7G ARGINTIU METALIZAT)

Noile jante din aliaj de 17" în culoarea 7G Argintiu metalizat au designul celei de-a 7-a generații Mazda pentru un aspect extrem de elegant, atât la semafor cât și pe șosea.

ZONE DE CONFORT PERSONALIZATE

UNITATE DE CLIMATIZARE PE DOUĂ ZONE

Când soarele fierbinte strălucește doar pe o parte a mașinii, poate fi greu ca tu și pasagerii să ajungeți la un consens asupra setărilor aerului condiționat. Sistemul de aer condiționat pe două zone de climatizare pune capăt tuturor dezbaterilor, permițând pasagerilor și șoferului să își selecteze propriile setări de temperatură. La urma urmei, toată lumea e diferită, nu?

Challenge Plus

Începând de la 28.290,00 €1
Mazda CX-5 duce conectivitatea la următorul nivel cu sistemul de infotainment Mazda Connect din a 7-a generație cu ecran de 10,25", Android Auto & CarPlay și sistem de navigație integrat. În plus, beneficiezi de cameră video marșarier și senzori de parcare față-spate.

Attraction

Începând de la 28.790,00 €1
Mazda CX-5 oferă un confort superior pentru sezonul rece prin parbrizul degivrat, volan & scaune față încălzite

MAZDA CONNECT CU ECRAN DE 10,25"

SISTEM DE INFOTAINMENT

MAZDA CONNECT este un ecran tactil de ultimă generație, cu multe funcții de smartphone conectate. Conectează mașina la aplicații muzicale sau de divertisment și ascultă ce dorești. Sistemul poate primi cu ușurință actualizări de software pentru viitoarele aplicații de conectivitate.

CONFORT LA VOLAN PE VREME RECE

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE A VOLANULUI

Zonele de prindere a volanului pot fi încălzite prin apăsarea unui buton, iar căldura se oprește automat după o jumătate de oră. Este un confort binevenit pentru niște mâini înghețate într-o zi rece.

Attraction Plus

Începând de la 30.490,00 €1
Vine complet echipat cu: jante aliaj 19" proiecție laser pe parbriz, hayon electric și acces fără cheie. Totdată nivelul de siguranță activă este ridicat, grație sistemului de monitorizare 360 de grade, cât și a sistemelor avansate de frânare în oraș su sistemul de alertă șofer. 

Newground

Începând de la 31.590,00 €1
Mazda CX-5 Newground 2022 se adresează aventurierilor pasionați, care caută inspirație în aer liber. Are un exterior care exprimă robustețea unui explorator, subliniat de ornamentele argintii bare față-spate și praguri laterale, combinat cu un interior energic, caracterizat de scaune din piele sintetică și accente de culoare exclusive.

GATA DE ACȚIUNE

SCAUNE TAPIȚATE ÎN COMBINAȚIE CU PIELE SINTETICĂ NEAGRĂ

Confortul și stilul contează, indiferent de destinația ta. Ediția Mazda CX-5 Newground 2022 dispune de scaune tapițate în combinație cu piele sintetică neagră, detaliată cu cusături verzi și inserții din velur negru. Un interior elegant și dinamic, dar și suficient de rezistent pentru următoarea ta aventură în aer liber.

Homura Plus BOSE

Începând de la 34.390,00 €1
Pentru cei care caută un SUV distinctiv și distractiv de condus, Mazda CX-5 Homura Plus 2022 întruchipează sportivitatea urbană și un spirit neînfricat, cu detalii precum aripa caracteristică și oglinzile exterioare negre, care accentuează atât culoarea, cât și forma.

 

O PARTE FRONTALĂ CARE IESE ÎN EVIDENȚĂ

ARIPĂ CARACTERISTICĂ

Grila frontală a ediției Homura Plus este încadrată de aripile noastre caracteristice cu placare neagră, unul dintre numeroasele accente negre de la exteriorul acestui SUV sportiv.

O ATRACȚIE APARTE

OGLINZI LATERALE NEGRE

Ediția Mazda CX-5 Homura Plus 2022 preia ceea o caracteristică de bază a oricărui autovehicul și o transformă într-un detaliu atractiv: oglinzile laterale negre adaugă un accent sportiv acestui SUV deja atletic.

Takumi Plus

Ab 40.890,00 €1

The 2022 Mazda CX-5 High+ is an unrivalled urban SUV brimming with features and special details that bring out the quality and sophistication of this model more than ever before. With exclusive stitching on the steering wheel, a leather interior, and tasteful wood panels inside the doors.

STIL PRACTIC

DESIGN EXCLUSIVIST AL VOLANULUI

Volanul îmbrăcat în piele cu cusături elegante îți oferă controlul și acționează ca o conexiune tactilă cu designul Kodo superb al Mazda.

FINISAJE DIN LEMN ÎNCHIS LA CULOARE

PANOURI DECORATIVE DE PORTIERE

În concordanță cu interiorul rafinat al modelului Mazda CX-5 Takumi Plus 2022, portierele sunt prevăzute cu panouri decorative din lemn, care nu numai că oferă un aspect luxos, dar completează perfect detaliile fine din piele ale habitaclului.

MAZDA CX-5 2022

E foarte simplu: selectează două mașini și compară-le din punct de vedere al prețului, caracteristicilor și echipamentelor.

COMPARĂ SPECIFICAȚIILE

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA CX-5 2022

Descoperă mai multe despre Mazda CX-5 2022. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.