MAZDA CX-5 2023

ALEGE-ȚI NOTA

Prime-Line

Mazda CX-5 vine cu o gamă largă de dotări standard, de la un sistem avansat de monitorizare a unghiului mort până la faruri cu LED - tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un condus incitant, dar confortabil.

MAZDA CONNECT CU ECRAN DE 10,25"

SISTEM INFOTAINMENT

Mazda Connect este sistemul de infotainment de ultimă generație, cu multe funcții conectate pentru smartphone-uri. Conectează-ți mașina la aplicațiile de muzică sau de divertisment și ascultă ceea ce dorești. Sistemul poate primi cu ușurință actualizări de software pentru viitoarele aplicații de conectivitate.

PREGĂTIT PENTRU ARTICOLE VOLUMINOASE

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE CU PODEA PLATĂ

Chiar și atunci când scaunele sunt rabatate pentru mai mult spațiu, podeaua extinsă a zonei de încărcare este complet plată pentru a facilita transportul obiectelor mai mari.

Center-Line

Mazda CX-5 este echipată cu jante elegante din aliaj de 17", ca dotare standard pe modelul Centre-Line. Pe lângă dotarea standard extinsă, acest nivel de echipare adaugă și alte elemente importante, cum ar fi sistemul de climatizare automată cu două zone sau senzorul de lumină și ploaie.

CONDUCEȚI CU STIL

JANTE NOI DIN ALIAJ DE 17 INCH (ARGINTIU METALIZAT)

Noile jante din aliaj de 17 inch în culoarea Silver Metallic și designul Mazda garantează un aspect extrem de elegant, atât în timpul condusului, cât și în timpul așteptării la semafor.

ZONE DE CONFORT PERSONALIZATE

SISTEM DE CLIMATIZARE CU DOUĂ ZONE

Atunci când soarele fierbinte strălucește doar pe o parte a mașinii, poate fi greu să vă puneți de acord asupra setărilor pentru aerul condiționat. Sistemul de climatizare cu control al aerului condiționat în două zone pune capăt tuturor dezbaterilor, permițând pasagerului și șoferului să își selecteze propriile setări de temperatură. La urma urmei, fiecare este diferit, nu-i așa?

Advantage

Mazda CX-5 Advantage oferă confort și siguranță pentru întreaga familie. Este dotat cu tehnologii moderne care permit performanțe de conducere și o reacție remarcabile pe șosea, combinate cu un interior spațios și confortabil. Mazda CX-5 Advantage include o serie de dotări suplimentare, cum ar fi un monitor cu vedere la 360°, un head-up display avansat și multe alte caracteristici

DETALII EXCLUSIVE

ACCES FĂRĂ CHEIE

Când vă apropiați de CX-5, acesta vă recunoaște automat cheia. Astfel, puteți deschide confortabil toate ușile și porni contactul fără a scoate cheia din buzunar.

CĂLĂTORIE CONFORTABILĂ ÎN ZILELE RECI

VOLAN ÎNCĂLZIT

Locurile în care vă puneți mâinile pe volan pot fi încălzite prin simpla apăsare a unui buton. Volanul încălzit se oprește automat după o jumătate de oră. Un confort binevenit pentru zilele reci cu degete înghesuite.

Newground

Versiunea Newground iese în evidență prin accente suplimentare de culoare argintie pe părțile laterale și prin placarea argintie a barelor de protecție față și spate, care conferă mașinii un aspect mai robust pentru orice mediu. Aceasta prezintă un accent stilistic unic de culoare verde pe grila frontală, în timp ce interiorul continuă această temă cu scaune pe jumătate din piele artificială cu cusături verzi și ornamente din piele de căprioară neagră.

STAND OUT

Jantele negre din aliaj de 19" cu design Diamond Cut completează exteriorul versiunii Newground și pun în valoare accentele argintii și verzi. 

GATA DE ACȚIUNE

SCAUNE NEGRE ÎNTR-O COMBINAȚIE DE PIELE ARTIFICIALĂ ȘI MATERIAL TEXTIL

Confortul și stilul sunt importante oriunde te-ai duce. Mazda CX-5 Newground dispune de scaune negre pe jumătate îmbrăcate în piele falsă neagră, completate cu cusături verde lămâie și ornamente din piele de căprioară neagră. Un interior rafinat și dinamic care să te însoțească în următoarea ta aventură.

Exclusive-Line

Mazda CX-5 oferă șoferului un suport tehnologic suplimentar, de data aceasta sub forma unei camere de parcare spate. Un hayon cu acționare electrică și alte câteva elemente de design îi conferă modelului Mazda CX-5 un aspect foarte special.

CĂLĂREȘTE CU STIL

JANTE NOI DE 19" DIN ALIAJ NEGRU DIAMANTAT

Noile jante din aliaj negru de 19" Diamond Cut completează exteriorul nivelului de echipare Exclusive-Line și îi sporesc stilul.

HEAD-UP DISPLAY (HUD) COLOR PROIECTAT PE PARBRIZ

Afișajul Head Up Display cu proiecție proiectează cele mai importante informații pe parbriz, astfel încât să le puteți vedea. Acesta oferă o imagine de ansamblu a celor mai importante informații de conducere, cum ar fi viteza, direcția și semnele rutiere, și le pune toate într-o singură locație centrală, astfel încât nu va trebui să vă luați ochii de la drum.

Homura

Pentru cei care caută un SUV distinctiv și distractiv, Mazda CX-5 Homura este întruchiparea sportivității și dinamismului urban - cu detalii precum oglinzile laterale negre și aripa distinctivă care îi accentuează culoarea și forma.

ELEMENT FOARTE DISTINCTIV

CULOARE NEAGRĂ LUCIOASĂ

Versiunea Homura accentuează exteriorul sportiv cu o bară de protecție inferioară, fuste laterale și pasaje ale roților de culoare neagră lucioasă.

O FAȚĂ CARE IESE ÎN EVIDENȚĂ

ARIPA CARACTERISTICĂ

Noua grilă frontală este încadrată de aripa noastră caracteristică, cu o formă nouă și mai distinctivă, vopsită în negru lucios pentru modelul Homura.

Takumi

Alegeți un plus de confort și rafinament cu Takumi. Tapițeria din piele Nappa și ornamentele din lemn completează interiorul. Detaliile exterioare rafinate, cum ar fi muchiile inferioare ale barei de protecție în culoarea caroseriei și jantele din aliaj de 19" cu finisaj lucios completează aspectul.

DETALII EXCLUSIVE

BARE DE PROTECȚIE ÎN CULOAREA CAROSERIEI

Exteriorul lui Takumi sugerează un aspect luxos, cu barele de protecție inferioare, muchiile laterale și pasajele roților în culoarea caroseriei.

LASĂ-TE ÎN VOIA MUZICII

SISTEM AUDIO BOSE®

Sistemul audio Bose cu tehnologie de compensare a zgomotului AudioPilot oferă o experiență audio bogată și cuprinzătoare, care plasează toți pasagerii din mașină în centrul muzicii. În colaborare cu Bose, inginerii de sunet experimentați au creat un sistem care se adaptează la acustica unică a modelului Mazda CX-5.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA CX-5 2023

Descoperiți mai multe despre Mazda CX-5 2023 . Experimentați singur mașina cu un test drive sau explorați broșurile noastre.