MAZDA CX-5

CELE MAI IMPORTANTE ACCESORII

MAZDA CX-5 FĂCUT PENTRU TINE

Simțiți-vă mai aproape de Mazda CX-5 cu accesorii cu design exclusiv. Accesoriile originale Mazda vă permit să vă creați o experiență de condus personală și o impresie de înaltă calitate până la cel mai mic detaliu.

Bară de remorcare retractabilă

Atunci când nu aveți nevoie de capacitatea de tractare excelentă a modelului Mazda CX-5, retrageți pur și simplu bara de remorcare într-un mod elegant. Când vă întoarceți la remorcare, trageți-o pur și simplu și sunteți gata de tractare.

Atașament pentru schiuri/snowboard

Folosiți întregul potențial al spațiului de încărcare, păstrând în același timp interiorul curat și uscat după ce ați ieșit pe pârtii. Atașamentul pentru schiuri sau snowboard este cel mai eficient mod de a vă bucura de vacanțe de iarnă active, păstrând în același timp interiorul mașinii pentru dumneavoastră.

Atașament pentru bicicletă

Încărcați și fixați bicicletele pe acoperiș într-un mod simplu și intuitiv, asigurând în același timp o vizibilitate de 360°. Extindeți-vă capacitatea de încărcare și duceți-vă bicicletele oriunde doriți.

Suport pentru biciclete (trei biciclete)

Acest suport de biciclete elegant și ușor vă permite să transportați până la trei biciclete oriunde vă poartă aventurile. Se montează cu ușurință pe bara de remorcare și se pliază înainte pentru acces rapid la suport.

Cutie de transport

Puneți toată încărcătura pe acoperiș pentru a păstra interiorul armonios doar pentru dumneavoastră. Cutia de transport este cel mai eficient mod de a transporta obiecte precum bagajele suplimentare și este ușor de depozitat atunci când nu este utilizată.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Ți-au atras atenția accesoriile noastre exclusive? Aflați mai multe despre opțiunile Mazda contactând unul dintre agenții noștri de vânzări.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA CX-5

Aflați mai multe despre Mazda CX-5. Experimentați mașina cu un test drive sau explorați broșurile noastre.

LOCALIZATOR DEALER MAZDA

Găsiți cel mai apropiat dealer Mazda.

dealer