EDIȚIE LIMITATĂ, PLĂCERE NELIMITATĂ

MAZDA2 2022 HOMURA

O NOUĂ PA­SIU­NE MO­DER­NĂ

În japoneză, cuvântul „Homura” înseamnă foc. Mazda2 2022 Homura are detalii de design noi și interesante, care lasă o impresie arzătoare. Jantele din aliaj negru de 16” și capacele de oglinzi retrovizoare negre strălucesc la exterior și scaunele interioare negre, cu cusături roșii elegante, te impresionează la interior.

CERE O OFERTĂ

CONFIGUREAZĂ-ȚI PROPRIA MAZDA

MAZDA2 2022 HOMURA

PROIECTAT PENTRU CONFORT

Concepute pentru confort, ușurință și accesibilitate, funcții precum blocare/deblocare fără cheie, camera video marșarier, asistența pentru menținerea benzii de circulație care include sistemul de avertizare la depășirea benzii de rulare și geamurile fumurii contribuie la o stare sporită de relaxare și încredere în orice direcție. 

FO­CUL DIN IN­TE­RIOR

Cusăturile roșii și interiorul masiv cu tematică roșie și neagră este finisat cu o atenție meticuloasă la detalii, cu precizia mâinilor umane, de către artizanii noștri japonezi. Rezultatul este un sentiment de confort superior și eleganță – cu o scânteie de pasiune – adăugând o notă de emoție rafinată fiecărei călătorii.

FO­CUL DIN EX­TE­RIOR

De la prima vedere, Mazda2 2022 Homura face o impresie îndrăzneață. Gama de culori exterioare uimitoare este completată de o gamă de accente exclusive de design premium, creând o prezență remarcabilă, oriunde o conduci.

 

CAPACE NEGRE PENTRU OGLINZILE RETROVIZOARE EXTERIOARE

Elegante și suple, noile capace negre de oglinzi retrovizoare completează limbajul de Design KODO, adăugând în același timp un aspect mai distins.

 

JANTE NEGRE DIN ALIAJ DE 16”

Aproape aruncând scântei, jantele de 16” din aliaj negru sunt sportive și pline de putere și vitalitate.

 

 

ANTENĂ TIP RECHIN NEAGRĂ

Înfrumusețând și mai mult Designul KODO, antena tip rechin neagră conferă vitalitate și mobilitate dinamică stilului Mazda2 2022 Homura.

AVANTAJELE AMBELOR OPȚIUNI

Sub capotă, cele mai recente motoare Skyactiv și hibride ușoare mențin niveluri de înaltă performanță, oferind în același timp o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil și o experiență de condus sportivă, dar economică și durabilă.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA2 2022

Descoperă mai multe despre Mazda2 2022. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.