MAZDA2

CHOOSE YOUR GRADE
 

Emotion

Începând de la 13.090,00 €


Mazda2 2022 Emotion dispune de Apple CarPlay® și Android Auto™ pentru a te menține conectat cu lumea ta. Aceasta include, de asemenea, tehnologii de siguranță îmbunătățite, cum ar fi farurile LED, G-Vectoring Control Plus sau Sistem de asistență la plecarea din pantă, sistem multimedia cu display central de 7' și 6 difuzoare, Aer Condiționat și geamuri / oglinzi electrice. 

RĂMÂI CONECTAT

APPLE CARPLAY® ȘI ANDROID AUTO™

Mazda2 2022 dispune standard de Apple CarPlay® și Android Auto™, astfel încât să te poți bucura de muzica și aplicațiile preferate.

ÎNCHIDERE CENTRALIZATĂ

LASĂ CHEIA ÎN BUZUNAR

Blochează și deblochează mașina simplu și ușor folosind închiderea centralizată cu telecomandă.

Challenge

Începând de la 13.890,00 €


Include oglinzi încălzite, volan și schimbător îmbrăcate în piele și pilot automat.

AER CONDIȚIONAT

RELAXANTĂ CHIAR ȘI PE CANICULĂ

În standard de pe nivelul Emotion, chiar și în zilele fierbinți, nivelul înalt de confort este garantat în Mazda2 2020.

VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE

CONFORT ȘI CONTROL

Ai grijă de mâinile tale cu volanul nostru elegant îmbrăcat în piele cu butoane pentru pilotul automat pentru a menține o viteză de condus setată, iar limitatorul de viteză ajustabil te ajută în călătoriile lungi.

Revolution

Începând de la 17.090,00 €


Tapițerie piele albastră-gri, oglinzi rabatabile automat, volan încălzit și antenă tip rechin sunt doare câteva din elementele ce definesc nivelul de echipare Revolution. În plus, beneficiază de o multitudine de sisteme de siguranță activă în standard.

RĂMÂI CONECTAT

APPLE CARPLAY® ȘI ANDROID AUTO™

Variantele standard de Mazda2 2022 dispun de Apple CarPlay® wireless și Android Auto™ prin cablu, astfel încât să te poți bucura de muzica și aplicațiile preferate.

PLĂCEREA CONDUSULUI PE CARE O POȚI SIMȚI

VOLAN ÎNCĂLZIT

Chiar și în diminețile reci, este o plăcere să te urci la volanul încălzit al Mazda2, așa încât să simți uniunea cu mașina chiar mai repede.

Homura

Începând de la 15.990,00 €


Ediția noastră specială Homura adaugă un stil modern, cu accente de design contrastate de combinația între negru și roșu, în interior și jante aliaj 16" negre la exterior și geamuri fumurii spate. În plus, ediția homura include funcții de siguranță remarcabile, cum ar fi camera video marșarier, monitorizare unghi mort, senzori de ploaie și lumină, sistem asistență pantă sau marșarier. Confortul este sporit de climatizarea automată și scaunele față încălzite.

DETALII CONTRASTANTE

INTERIOR NEGRU CU CUSĂTURI ROȘII

Noul interior negru radiază eleganță, în timp ce cusăturile de un roșu intens adaugă o notă de vitalitate și energie.

DETALIU CARE STÂRNEȘTE EMOȚIE

JANTE ȘI CAPACE DE OGLINZI RETROVIZOARE NEGRE, DIN ALIAJ

Mazda2 2022 dispune de jante din aliaj de 16” și capace de oglinzi retrovizoare negre, adăugând un sentiment de putere și vitalitate.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA2 2022

Descoperă mai multe despre Mazda2 2022. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.

iPhone este marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări. Apple CarPlay® este marcă comercială a Apple Inc.
©2018 Google LLC, utilizat cu permisiune. Google și logoul Google sunt mărci comerciale înregistrate ale Google LLC. Android, Android Auto și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.