mazda2

CELE MAI IMPORTANTE ACCESORII

MAZDA2 2020 CRE­ATĂ PEN­TRU TINE

Dorești să-ți personalizezi propria Mazda2 2020? Datorită accesoriilor originale și de înaltă calitate de la Mazda, îți poți personaliza mașina în stilul tău propriu. Fie că este vorba despre ornamentele de praguri iluminate, fie componentele aerodinamice sportive, tu hotărăști cum să-ți personalizezi propria Mazda2 2020.

componente aerodinamice sportive

Îți faci intrarea cu dinamism - garantat! Componentele aerodinamice sportive conferă modelului Mazda2 2020 un aspect atletic. Elementele aerodinamice se îmbină perfect cu limbajul de design KODO - Sufletul Mișcării și fac ca mașina să atragă absolut toate privirile. 

ornamente de praguri iluminate

Iluminează Mazda2 2020 cu aceste ornamente de praguri iluminate. Când se deschid portierele, privirile vor fi atrase de ornamentele de praguri iluminate.

cotieră centrată

Nu numai un  loc pe care atât șoferul, cât și pasagerul să-și sprijine brațele, ci și un compartiment de depozitare - cotiera centrată a noii Mazda2.

pedale din aliaj

Oferă-i modelului tău Mazda2 2020 aspectul performanței maxime cu aceste pedale din aliaj de calitate superioară.

apărători de noroi

Pleci într-o aventură? Apărătorile de noroi durabile nu lasă noroiul să se depună pe exteriorul modelului Mazda2 2020.

IN­FORM­AȚII SUPLI­MENT­ARE

Accesoriile noastre exclusive ți-au stimulat imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. De la catalogul de accesorii digitale la localizatorul de dealeri, sigur vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

 

descoperă accesorii
LOCALIZEAZĂ UN DEALER

Găsește cel mai apropiat dealer Mazda

Specificări și prețuri

Specificări și prețuri Mazda2.

Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.