DRIVE TOGETHER

JINBA ITTAI

jin­ba it­tai

CAL ȘI CĂLĂREȚ, MAȘINĂ ȘI ȘOFER

Zâmbești de fiecare dată când conduci o Mazda. Mașinile noastre fac mult mai mult decât să te ducă la destinație, sunt concepute și construite pentru plăcerea pură a condusului. Noi numim acest sentiment Jinba Ittai, legătura dintre tine și mașină, ca un cal și călărețul lui.

drive together

CREAREA UNUI SENTIMENT

Când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Fii în armonie cu mașina și simte legătura unică atunci când conduceți împreună, simțiți, accelerați, frânați și zâmbiți împreună. Este sentimentul pe care îl integrăm în fiecare Mazda

SPIR­ITUL DE CHAL­LENGER

DETERMINAREA DE A REUȘI

Spiritul de challenger Mazda ne impulsionează să reușim chiar și atunci când avem de înfruntat obstacole enorme. Atunci când alți producători de mașini au spus că nu este posibil, am realizat o mașină sport cu motor rotativ și am câștigat cea mai dură cursă de anduranță, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, chiar dacă nimeni nu a crezut în noi.

îndraznește sa fii diferit

Inginerii noștri persistenți au creat Cosmo Sport, prima din lume mașină sportivă cu motor rotativ.

îndraznește sa fii diferit

După o serie de înfrângeri, Mazda a devenit primul producător auto japonez care a câștigat Le Mans în 1991, primul în lume cu o mașină cu motor rotativ.

îndraznește sa fii diferit

Mazda continuă să conteste convenționalul cu mașini precum RX-Vision, cu motorul rotativ SKYACTIV-R de următoarea generație

 

tehnologie

construită pentru o plăcere pură a condusului

Toate cercetările și dezvoltările noastră neobosite în tehnologie sunt concepute pentru a face mai mult decât pentru a îmbunătăți performanța și siguranța, sunt concepute cu tine în minte pentru a-ți oferi o plăcere pură a condusului și un sentiment emoționant de control.

INOVAȚIE

SKYACTIV-X, GENERAȚIA URMĂTOARE

Viitorul începe acum sub forma noului motor revoluționar Skyactiv-X de la Mazda. Este un pas important în căutarea noastră de a crea motorul ideal cu combustie în timp ce îmbogățim viața oamenilor prin „bucuria de a conduce” și de a ne proteja planeta frumoasă.

AFLĂ MAI MULTE

DESIGN

KODO - SUFLETUL MIȘCĂRII

Credem că o mașină trebuie să trezească emoții, să îți facă inima să bată mai tare chiar înainte de a te urca la volan. Chiar și când stă pe loc, Mazda inspiră o senzație de mișcare incitantă, care îți face poftă să conduci. Asta înseamnă KODO - Sufletul Mișcării, filozofia noastră de design.

MĂIESTRIE

DIN MÂINILE NOASTRE ÎN MÂINILE TALE

Nimic nu înlocuiește abilitatea mâinii umane și puterea atingerii umane atunci când proiectăm o Mazda. Este nevoie de 20 de ani de formare pentru ca artizanii noștri modelatori să transforme ideile în machete la scară naturală și este suficientă o fracțiune de secundă pentru a te simți impresionat de Designul KODO - Sufletul Mișcării al mașinilor noastre.

AFLĂ MAI MULTE

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

BANALA TRACȚIUNE INTEGRALĂ NU E DE AJUNS

În condiții de drum dificile și pe vreme capricioasă, ai nevoie de confort și control total. Sistemul nostru de tracțiune integrală i-Activ utilizează 27 de senzori verificând de 200 de ori pe secundă condițiile. Bucură-te de aderență liniștitoare pe orice drum și pe orice vreme și simte-te în perfectă armonie cu mașina.

AFLĂ MAI MULTE

I-ACTIVSENSE

PROTECȚIE COMPLETĂ

Tehnologiile de siguranță i-ACTIVSENSE inovatoare îți oferă protecție completă împotriva pericolelor nevăzute. Indiferent dacă ești în trafic aglomerat, în călătorii lungi pe autostradă sau pe timp de noapte, sistemele noastre funcționează perfect împreună pentru siguranța ta și plăcerea maximă a condusului.

AFLĂ MAI MULTE