MAȘINĂ PROTOTIP CROSSOVER

KOERU

DE­PĂȘIREA LIM­ITEI

Folosind întregul potențial al filosofiei noastre de Design KODO, Koeru este un concept de SUV crossover care îmbină puterea, vitalitatea și rafinamentul, ieșind din anonimat. Tehnologia specială de reducere a zgomotului și a vibrațiilor face condusul lin și silențios. Forma aerodinamică atrage privirile, optimizează fluxul de aer pentru a spori stabilitatea și sentimentul Jinba Ittai de control total.

UN CROSSOVER CU PERSONALITATE

Am prezentat lumii viziunea noastră despre SUV-ul crossover al viitorului la Salonul auto de la Frankfurt din 2015 și aceasta a avut un impact imediat. Cu caroseria ușoară, cu forma largă și cabina sportivă joasă, Koeru are aspectul și spiritul unui prădător puternic.

LIMBAJUL DE DESIGN KO­ERU

Reinterpretarea noastră a unui SUV crossover începe cu aripa caracteristică KODO, arcuită, care denotă scop și determinare. Farurile LED remarcabile evocă ochii strălucitori și pătrunzători ai unui animal neîmblânzit. Roțile mari, cu aripile îndrăznețe, par a fi picioare puternice, lovind pământul. În cele din urmă, cabina joasă și proporțiile largi conferă modelului Koeru o impresie puternică de viteză și substanță.

MAZDA CX-3

SĂRBĂTOREȘTE-ȚI STILUL

Proiectată pentru plăcerea pură a condusului fără compromis, Mazda CX-3 sărbătorește stilul tău prin design rafinat, tehnologie avansată și performanță. Sculptată, construită și proiectată ergonomic în jurul tău.

EXPLOREAZĂ
URMĂTOAREA GENERAȚIE DE DESIGN

Pune în practică ideile de mâine

SKYACTIV-X

Viitorul motoarelor