MAȘINĂ PROTOTIP SUBCOMPACTĂ

hazumi

MIC ȘI PUTER­N­IC

Însemnând „a sări” sau „a apărea brusc” în japoneză, Hazumi folosește potențialul Designului KODO pentru a caracteriza personalitatea unui animal mic dar viguros, cu o energie debordantă. Inginerii noștri au creat o caroserie compactă, cu o personalitate plină de viață, fără a pierde deloc impactul.

UN MODEL SUBCOMPACT CU ATITUDINE

Modelul Hazumi plin de personalitate a fost prezentat în premieră la Salonul auto de la Geneva din 2014 și a demonstrat în mod abil că micul poate fi mare acolo unde contează. Inginerii noștri au refuzat să facă compromisuri și au conceput un model subcompact echipat cu tehnologia inteligentă Skyactiv, un motor simplu și puternic de 1,5 litri, sistemul de infotainment MZD Connect și sistemele de ultimă generație de evitare a accidentelor, precum și alte funcții de siguranță.

LIMBAJUL DE DESIGN HA­ZUMI

Primul nostru model subcompact cu limbajul de Design KODO a fost creat pentru a arăta ca și cum ar deborda literalmente de energie. Acesta are jante din aliaj impresionante de 18", țevi de eșapament duble centrate, afișaje futuriste, cu ecran unghiular, Head Up Display color avansat și patru scaune tip scoică sportive. Aspectul și personalitatea energice ale Hazumi îi conferă o prezență stradală reală, perfectă pentru oraș.

mazda2

SUPERMINI-UL SPORTIV CARE OFERĂ MULTĂ DISTRACȚIE

Simte uniunea Jinba Ittai mai puternic ca niciodată. Mazda2 combină designul expresiv, plăcerea entuziasmantă a condusului și control liniștitor la volan cu G-Vectoring Control.

EXPLOREAZĂ
URMĂTOAREA GENERAȚIE DE DESIGN

Pune în practică ideile de mâine

skyactiv-x

Viitorul motoarelor