EȘTI PREGĂTIT PENTRU ADRENALINĂ?

MAZDA MX-5 RF TAKUMI

PAL­PIT­ANTĂ ȘI FRU­MOASĂ

Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI este o interpretare palpitantă a designului Kodo. Aceasta creează o conexiune mai profundă cu mașina și oferă plăcerea supremă a condusului. Detaliile precum culoarea Gri Polymetal a caroseriei, jantele din aliaj BBS de 17“ și noul interior din piele Nappa Roșu Burgundia sunt doar începutul.

CREATĂ PENTRU BUCURIA DE A CONDUCE

EXPERIENȚA DE A CONDUCE O MAZDA MX-5 RF

Poziția de condus oferă imediat o senzație naturală, în timp ce puterea pură a motorului Skyactiv-G și manevrabilitatea excelentă vor completa comuniunea unică dintre șofer și mașină, pe care o numim Jinba Ittai. Din momentul în care te urci la volanul Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI, nu vei mai dori să o părăsești niciodată.

13 SECUNDE PÂNĂ LA ÎNTÂLNIREA CU SOARELE

LOCUL PERFECT PENTRU A TE BUCURA DE SOARE

Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI pare a fi un roadster cu hardtop pentru orice condiții meteo. Ai nevoie de doar 13 secunde pentru a trece de la izolare la o aventură în aer liber. Poți vedea cerul nemărginit, auzi sunetul palpitant al motorului... și aventura începe.

SIMTE COMUNI­UNEA JIN­BA IT­TAI

Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI oferă o mulțime de caracteristici intuitive, de care poți fi entuziasmat. Proiectat pentru bucuria de a conduce, interiorul concentrează atenția șoferului asupra străzii: pentru siguranță și experiența supremă a condusului Jinba Ittai. O poți simți la un test drive.

TEST DRIVE

Interior din piele nappa roșu burgundia

Interiorul din piele Nappa Roșu Burgundia proiectat pentru Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI este contrastul perfect pentru culoarea Gri Polymetal a caroseriei, în timp ce cusăturile gri le îmbină armonios. Îți va face inima să bată mai puternic încă dinainte de a o conduce.

jante din aliaj bbs de 17”

Jantele BBS din aluminiu forjat de 17", împreună cu motorul de 2.0L Skyactiv-G exprimă perfect caracterul specific Mazda MX-5 RF 2020 TAKUMI, care inspiră bucuria de a conduce. Spițele fine și finisajul gri gunmetal închis se potrivesc perfect cu culoarea Gri Polymetal a caroseriei și contribuie la aspectul monocrom.

Ultimul retuș: capace negre oglinzi

Un detaliu care face diferența: Armonizându-se perfect cu aoperișul mai închis la culoare și evidențiind liniile fluide ale Mazda MX-5 2020 TAKUMI, noile capace negre pentru oglinzile retrovizoare exterioare completează aspectul.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 RF 2020. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.