Servicii

CU MAZDA RĂMÂI MO­BIL. ÎN­TOT­DEAUNA ȘI ORI­UNDE.

Fie că dorești pur și simplu să conduci alt model Mazda, a avut loc o defecțiune neașteptată sau ai nevoie de un vehicul alternativ pentru o călătorie de afaceri, îți garantăm mobilitate cu Mazda Mobil și Mazda Europe Service.

Mobilitate și peste hotare

Uneori, nu toate merg conform planului. Dar chiar și atunci, în cazul în care călătoria ta este în pericol, de exemplu, din cauza unei defecțiuni improbabile sau a altor condiții adverse, venim la tine. Mazda Europe Service asigură mobilitatea ta*.  Și aceasta în peste 30 de țări europene cu ajutor rapid și complet.

LOCALIZEAZĂ UN DEALER

SERVICII ACOPERITE DE MAZDA EUROPE SERVICE

Te poți baza pe asistența noastră la fața locului, indiferent dacă ai nevoie de asistență în caz de avarie sau remorcare pentru vehiculul tău. Vom oferi transport suplimentar și, dacă este necesar, cazarea, achiziționarea de piese de schimb necesare și returnarea vehiculului.

Înregistrările serviciilor digitale

Din 2006, înregistrările serviciilor digitale sunt disponibile pentru toate vehiculele noi din Europa. Listează istoricul complet de întreținere și toate celelalte lucrări efectuate pe Mazda. Este fiabil, precis și disponibil întotdeauna atunci când ai nevoie.

CUM POȚI CONTACTA MAZDA EUROPE SERVICE

În caz de incident: raportează defecțiunea imediat prin telefon la centrul de control al Mazda Europe Service*. Dacă dorești mai multe informații despre condițiile și avantajele garanției Mazda Europa Service (MES), poți contacta oricând dealerul tău Mazda.

Republica Moldova

Europa

Mazda Moldova își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale.
Toate datele prezentate sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.
 
Preţurile comunicate includ TVA (20%). Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate. Când faceți referință la acestea, se recomandă să contactați dealerul Mazda.